torsdag den 29. april 2010

// DAGENS KLUNS //

Skjorte Vintage      T-shirt Transit      Nederdel Monki
Sko Pieces     Smykker Blandet Gøgl
// ON NO HO HO NO //
Jeg har et virkelig tarveligt usminket fjæs på det her billede, så jeg var lidt i tvivl om det skulle ligges herind. Men hva' søren, man er som man er, og medmindre man hedder Mary-Kate Olsen så er det altså rimelig normalt at være grim i skærmen når man har morgenhår og intet makeup. Så nu får i det alligevel :)

Skjorte Folk      Shorts Acne      Støvler Dr. Martens
Denim Jakke Blue Blood      Hjerte Broche Magic Qn
Clutch Acne      Kæde Nomme De Plomme      Briller Moscot
- DREAMING ABOUT
SUMMER -
Normann Cph havde dette sommersæt i vinduet da jeg gik forbi forleden dag. Syntes det er super fint og det er uden tvivl noget jeg selv kunne finde på at hoppe i når vejret bliver lidt bedre. Glæder mig til sommeren :)

TRUTH IS, 
EVERYONE'S GOING TO HURT YOU.

YOU JUST HAVE TO FIND THE ONES WORTH SUFFERING FOR.
- BOB MARLEY

tirsdag den 27. april 2010

- CHRIS & ELISE - ONCE AGAIN -
Idag har jeg igen været sammen med min yndlings-mus Elise :) Aftenen står på bloggin, god musik og selvfølgelig den obligatoriske omgang paradise. Vi er begge to lidt små-syge så vi er hoppet i nattøjet og skal ligge under dynerne hele aftenen. Her får i lige vores dagens, billederne er taget med Iphone da jeg som sagt ikke har husket at låne ledningen til mit lånte kamera. Irriterende!! Men de kommer snart..


























Chris:       Kjole Tusnelda Bloch       Cykelshorts Gina Tricot      Sko Pieces      Halskæde Nomme de Plomme      Briller Moscot

     Elise:      Skjorte Urban Outfitters      Shorts Zara


DAGENS ... eller ... MON!!!

Hahahahahaa... I søndags ærgrede jeg mig over at jeg ikke havde fået taget et billede af mig selv i gul refleksvest og med rødt flag i hånden da jeg hjalp min lillesøster med at stå vagt ved Halvmaraton i Lyngby.. Er bare så "heldig" at gå ind på min facebook og se at en fra min gamle danseskole's mor har tagget mig på op til flere billeder som hun har fundet i en eller anden BT fotografs album, hahahhahaha.. Så her får i lige et "dagens" fra i søndags, åååhhhh hahahahahaa..! Og seriøst undskyld at jeg ikke har postet igår/idag, har lånt et kamera men har glemt at låne ledningen, argh.. God aften!!!

mandag den 26. april 2010

Ja hej du. hej.
Jeg beklager at jeg har været ufattelig dårlig til at blogge de seneste par dage. Det pinlige er at det ikke engang skyldes mangel på inspiration, men mangel på tid!! Har været så stresset og haft 100 ting i mit hoved og mine arbejdstider gør det ikke ligefrem bedre. At jeg så brugte min søndag på at stå vagt ved et halvmaraton i gul refleksdragt gjorde det ikke bedre!! Men nu er det en ny uge, en ny snart :) Har været ude og løbe her til morgen (WHAT??) Ja jeg begriber det heller ikke selv, men det gjorde jeg faktisk :) Så nu er jeg klar til at være overskudsagtig hele ugen og smide en masse lækre indlæg :) Så godmorgen til alle jer trofaste læsere, jeg håber i får en skøn mandag og en ligeså henrivende uge :) Nu kan i starte den med et godmorgen billede af mig, fedt ik?? haha!!! Hej du, hej!!!

søndag den 25. april 2010

// THE SONG //
Jeg har hørt denne sang uafbrudt de sidste par dage!!
- VED SØEN -
Så er det endelig ved at være forår. Vinterjakken hænger bagerst i skabet og solbrillerne er på igen. Det er skønt. Idag var det næsten 20grader (hm??) og solen skinnede fra en skyfri himmel og det skulle udnyttes. Jeg skal da også lige love for at jeg har været ude i den friske luft idag. Startede med at stå vagt i gul refleksvest og med flag i hånden, til det store halvmaraton der var i Lyngby idag - Kæmpe fejl jeg ikke fik taget et billede, i know. Det stod sådan til at min søsters fodboldhold er ved at samle penge sammen til en udlandstur og de derfor deltager i alle mulige underlige arrangementer, f.eks. som dette idag, og så er man jo nød til lige at støtte op. Blev da også gode venner med Lyngby's Anna Pihl og fik heppet lidt på de svedige løbere, men taget i betragtning at jeg rent faktisk sku' stå tidligere op i morges end jeg gør i hverdagene, syntes jeg det var pænt stramt!! Det er jo søndag for faen?? Men det endte faktisk med at blive en rigtig hyggelig dag som jeg sluttede af ved at gå en tur ned til Lyngby Sø med min søster og min kæreste hvor vi fik en dejlig sandwich og en kold øl i det gode vejr. Kan faktisk godt anbefale "Havnehytten" ved Lyngby Sø. Rigtig hyggeligt :)
// NEW IN //
Min kæreste arbejder hos Bestseller og købte i torsdags lidt gaver med hjem fra Pieces som jeg havde udset mig sidst jeg besøgte ham på arbejdet. Er sindsygt glad for mine ting, elsker halskæden som er så fin med sine små detaljer, men aller gladest er jeg for skoene. Har nu haft dem på i 2 dage i træk på arbejdet (Henholdsvis 9 & 7 timer) uden at få ondt i fødderne, de er virkelig gode at gå i :) Tak skat!!!
Halskæde fra Pieces 90 kr. & Sko fra Pieces 500 kr.

torsdag den 22. april 2010

// I LIKE WHEN WE ARE LIKE
YEAH.. LIKE WE ARE?! //
Igår havde jeg en konge aften sammen med min BFF-Gay all time favourite blog-mus Nick fra STYLEGEEKBLOG. Vi tog ud og spiste på Letz Sushi hvorefter vi drak en kaffe på vores stamsted Cafe Retro og bloggede lidt. Aftenen sluttede i ægte onsdags stemning på Masken Bøssebar hvor vi mødte min fætter Joachim og stod den ellers på bajer, shots og en masse gode snakke (samt dansetrin) fra gamle dage. Åhhh så hyggeligt, bare der fandtes nogle flere af sådanne dage. Tak NICK :) Stemningsbilleder? Ja tak!!
VORES DAGENS:
Jeans Tiger of Sweden      Bluse H&M       Mini Tee Monki
Sko Gardenia      Blazer Top Shop      Briller Moscot      
Jeans Cheap Monday      Støvler Dr. Martens
Bluse Karin Wester      Jakke Cheap Monday

onsdag den 21. april 2010

// MY POSSE AND ME //
Igår havde jeg faktisk en rigtig hyggelig dag. Var hjemme hos Elise sammen med Mark og Fredrik hvor vi delte en kasse øl og sad og hyggede med god musik og lange snakke. Kasper fra GOODS kom også forbi og vi fik en god snak om de københavnske herrebutikker. Efterfølgende mødtes jeg med Nick til en fyraftens øl inde i Weekday hvor jeg fik hilst på hans rare kollegaer. Aftenen sluttede med at vi tog på Floss og drak et par øl med Dan fra Acne og hyggede lidt. Vi var også forbi Istedgade for at få Nick tatoveret, men der var dog for lang ventetid så det blev droppet til sidst. Her er lige lidt stemningsbilleder :)
Elise i jeans fra Blue Blood og Sweat fra Acne.
Den evigt-glade Momsen :)
Frede drengen :)
FLOSS
FuldTirsdag.dk
Denimjakke BlueBlood      Strik Vintage
Jeans Diesel      Støvler Dr.Martens
Smykker Gøgl      Halstørklæde H&M
Sko Damir Domar      Jeans Weekday       T-shirt Pige kjole fra H&M 
Jakke Rick Owens       Cardigan Acne       Halskæde By Linette
Støvler Bianco      Jeans Cheap Monday
Tee Weekday      Denimvest Vintage
Jakke Vintage       Taske Weekday

søndag den 18. april 2010

// IN MY BAG //
Kald mig bare en copycat, for ja det er jeg lige hvad dette indlæg angår. Der er en del blogger der indenfor det sidste stykke tid, har ladet læserne kigge i deres tasker, og da jeg syntes ideen er rigtig fin, ville jeg lige afprøve det på egen blog :) Så her får i et kig i min ellers enormt rodede læder rygsæk. 

Pudder & Rouge fra Clinique, Mascare fra Dior, Øjenskygge fra Chanel, Læbepomade fra Mac, Nøgler i Havaiana nøglering, Microfiber Voks til mit korte hår fra Sebastian, Handsker fra Bitte Kai Rand, Sedler med min blog adresse til at dele ud, Pung fra Acne, Solbriller fra Moscot Originals, Blokke til notater fra Field Notes, Minispejl fra Weekday, Computer fra Mac, Computertaske fra Mads Nørgaard, Parfume fra Molecule 01, Rød læbestift fra Mac, Lipgloss fra Clinique, Håndcreme fra L'occitane En Provence, Høretelefoner fra Apple og Iphone
- NEW IN -
Forleden dag delte pigerne fra Monki, gavekort ud til en værdi af 100 kr. Jeg var så heldig at få fingrene i to, så jeg var nede igår og købe lidt nye toppe, det mangler jeg i sommergardaroben :) Fandt disse to som kostede henholdsvis 80 kr og 130 kr :) Altid dejligt med "Gratis Gaver" hihihi.. Tak Monki :)
// MY SUNDAY OUTFIT //
Kjole H&M      Sweat Acne      Blazer Top Shop      
Halskæde H&M      Broche Loppemarkedet
// TIGER OF SWEDEN //
Elsker denne vintage-mormor-inspirerede strik fra Tiger, den står uden tvivl på min ønskeliste :)

fredag den 16. april 2010

// WEEKDAY ÅBNINGSFEST //
Igår aftes var vi til et brag af en fest i den nye Weekday butik på strøget, med efterfølgende afterparty på Jazzhouse. Der var massere af spændende mennesker, god musik og fri bar. Arrangementet var efter min mening enormt vellykket, og jeg havde en skide god aften. Butikken var en oplevelse uden lige og det samme var alle gæsterne. Her får i lige lidt stemningsbilleder fra festen. Jeg kan råde jer til at kigge forbi butikken, fik da trods alt kigget på lidt af tøjet og det ser lovende ud!! Et besøg værd, uden tvivl :) 
Gøg og Gokke med samme frisure :) Frederik & Jeg.
Mig og Nick fra STYLEGEEKBLOG.
Frederik fra LA FILM NOIR som desværre ikke rigtig blogger længere.
Frederik & Elise.
Jeg kan ikke huske navnet på denne skønne kvinde, men jeg elsker hendes stil. Hun fortalte at hun var freelance blogger for forskellige blogs i Scandinavien samt Paris og London. Wow.
Frederik
Mig, Marco fra STYLEGEEKBLOG og den amerikanske designer Michael.
Jeans Monki      T-shirt Weekday Vintage      Bustier Gina Tricot      
Sko Vagabond      Smykker Vintage
Henrivende broche fra loppemarkedet :)
Funda fra BUYTHEWAY i fantastisk jakke fra Acne.
Elise pigen i blomstrede dragt fra Gina Tricot, Cowboyjakke fra H&M og sko fra Friis og Company.
Martin fra FASHION FAVOURITE , Nick fra STYLEGEEKBLOG og den Amerikanske designer Michael.
Me
Frederik fra LAFILMNOIR& Dimitri allround fashion muse. 
Jonathan fra Acne & Momsen fra BAJERBLOG :) 2 glade drenge!!
Pigerne fra ETØJEBLIK + veninder.
Nick er gammel danser og elsker at gi' den gas, hell yeah!!