torsdag den 15. juli 2010

// HJÆÆÆÆÆLP!!!! //
Jeg har desperat brug for noget hjælp. Jeg kan ikke lave nogle indlæg til bloggen, fordi det bare ikke fungere og det irritere mig grænseløst, især fordi jeg har så meget lækkert guf jeg har samlet sammen i ugens løb. Håber virkelig der er nogle der gider at prøve og hjælpe?? Mit problem er ganske enkelt at jeg ikke kan uploade billeder, hvilket jo ligesom er "kernen" af at lave et indlæg. Når jeg er inde i "opret indlæg" og trykker på billed ikonet som jeg plejer og vælger et billede fra skrivebordet, siger den bare "server rejected" med et stort rødt udråbstegn, i stedet for at uploade billedet så jeg kan vælge det. Og det er vel og mærke ligegyldig om det er et meget lille billed eller et billed som fylder meget. Det undre mig virkelig meget og jeg aner seriøst ikke hvad jeg skal gøre?!?!?! Har prøvet at maile til blogger, men har intet svar fået. Så håber virkelig der er nogle af jer søde læsere der kan hjælpe mig?? Jeg er totalt ved at gå i koma over det :( .. Pleeeeaaaaseeee hjælp så bloggen kan komme igang igen :) Flår snart min computer i småstykker!!

9 kommentarer:

 1. kontakt din udbyder, hvis der er problemer med serveren!

  SvarSlet
 2. Så vidt jeg husker har Blogger et maksimum af antal MB du kan uploade. Så det er højst sandsynlig derfor.

  Du kan uploade dine billeder ved hjælp af for eksempel Photobucket, og embedde dem på din blog i stedet. Det burde løse dit problem.

  SvarSlet
 3. Ej, de kan da ikke bare lave et maks for billeder man må have på bloggen :-/ Hva fanden har de så tænkt sig?? At man skal slette den og oprette en ny blog eller hvad?? lyder mærkeligt..

  Ja okay, men nu har jeg også uploadet nogle billeder på det der photobucket fordi jeg ville bruge dem, men hvordan embedde jeg dem på min blog eller hvad du kalder det????

  SvarSlet
 4. Kan desværre ikke hjælpe med dette!! :(
  Men håber snart du er på banen igen!!! :)

  SvarSlet
 5. Til hvert billede du har uploadet vil der være en stump tilhørende html kode. Hvis du for eksempel kigger på dette billede: http://media.photobucket.com/image/test/nowspa/d700test.jpg?o=19 vil du se at der i venstre side, under share this image, er nogle koder. Der tager du html koden og kopierer. Når du så skriver et indlæg paster du det bare ind sammen med resten af indlægget.

  SvarSlet
 6. Jeg har sendt dig en mail med lidt hjælp :)

  SvarSlet
 7. Når billedet er oploadet, kan du embedde det ved at kopiere html-koden der står i en boks som nr 3 ud af 4 i venstre side af sitet, og så smide det i dit indlæg! :)

  SvarSlet
 8. Husk ikke at overskride din bandwidth pr. måned på photobucket, så forsvinder alle billederne!

  SvarSlet
 9. Øøøhhh... Hvordan ser jeg lige at jeg ikke gør det?? .. Tak for alle dine gode råd btw, virkelig pænt af dig!!!

  SvarSlet