mandag den 12. juli 2010

// TEKNISKE PROBLEMER //
Jeg har en del tekniske problemer med hensyn til bloggen og kan derfor ikke lave nogle indlæg ligenu. Når jeg prøver at uploade et billede siger den "Server Rejected"og så er der et rødt udråbstegn. Mega press. Er der nogle af jer der ved hvad det skyldes eller hvordan jeg kan få den op og køre igen, please skriv...! :)


4 kommentarer:

 1. Du kunne bruge photobucket eller tinypic i stedet? :)

  SvarSlet
 2. Please forklar?? :D Jeg er villig til ALT vare det virker.. Det skal siges at jeg ikke er den bedste computer ekspert :)

  SvarSlet
 3. F.eks. nu har jeg uploadet nogle billeder inde på det der photobucket som jeg gerne vil bruge her på bloggen, men hvordan faen får jeg dem herind?? .. Når jeg er inde i "Opret indlæg" og trykker på billed ikonet så ser alt ud som det plejer, og når jeg så vælger et billede, så indlæser den det som om alt er okay, men lige idet den er ved at være færdig siger den bare "server rejected" med et rødt udråbstegn.. Jeg er snart ved at gå amok, kan jo ikk lave nogle indlæg :-/

  SvarSlet
 4. Jeg bruger photobucket, ved ikke om du også valgte det? Men i hvert fald skal du, når du har uploadet et billede, tage HTML koden og kopiere den. Den sætter du så ind under Rediger HTML når du opretter et indlæg :)

  SvarSlet