søndag den 29. maj 2011

// MINI-SHOPPE GUIDE: MALMØ //
Som før skrevet var jeg i Malmø i fredags hvor jeg fik besøgt en masse skrammel butikker samt en masse fede butikker :) Her er en lille oversigt over nogle af dem jeg godt kunne lide og som jeg kan anbefale jer at kigge forbi!!


// SPIRIT STORES //
Photobucket
En af de mest kendte og bedste butikker i Malmø er helt klart Spirit Stores, som ligger 4 steder i Sverige. De har både tøj til mænd og kvinder og handler med store modebrands som Acne, Alexander Wang, Calvin Klein, Carin Wester, Custommade, Day, Filippa K og Forrest and Bob. Tjek deres hjemmeside ud HER eller besøg butikken næste gang du er i Malmø: Södra Förstadsgatan 25, Malmø Centrum.

// SVENSSONS //
Photobucket
Svenssons er et svensk brand der laver lækkert basic herretøj i gode økologiske kvaliteter som er til at betale. De har et bredt udvalg i jeans, strik, tee's og skjorter. Firmaet har en rigtig fed historie og arbejder med mange andre kreative ting end blot tøj - f.eks. musik, kunst og kultur. Butikken er uden tvivl et besøg værd, i kan finde dem på deres hjemmeside HER eller på Grynbodgatan 12, Malmø Centrum.

// TJALLAMALLA //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Den meget omtalte og utrolig fede butik Tjallamalla er et must hvis du besøger Malmø eller Stockholm og var uden tvivl den butik jeg syntes bedst om derovre. De har et kæmpe udvalg af både svenske, skandinaviske og udenlandske designere og så har de ydermere end kæmpe vintage afdeling. Deres webshop er også et besøg værd, her kan du finde det meste og den er nem og overskuelig :) Find den HER eller besøg deres butik i Malmø som klart er en halv times tog tur værd: Davidshallsgatan 15, Malmø Centrum.

// ALTEWAI.SAOME //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
En anden butik der tog benene væk under mig og som jeg kunne købe mig fuldstændig fattig i var den lille luksus butik Altewai.Saome, som udelukkende handler med eget design. Priserne var dog lidt over hvad jeg normalt betaler - men hold kæft nogle smukke kreationer!! Det er 2 designere som har studeret mange år blandt andet i Italien som har butikken der ligger lige i hjertet af Malmø centrum. Uden tvivl et mærke i vil komme til at høre mere til fra min side og jeg vil klart anbefale jer både at besøge deres hjemmeside HER og tage et kig i deres smukke butik som i finder på Regementsgatan 10A, Malmø Centrum.

// UMA BAZAAR //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
En anden butik med et koncept der tiltalte mig meget var butikken "Uma Bazaar" som udelukkende handler med økologiske fairtrade mærker fra hele verdenen. Stilen var lidt blandet og der var helt klart mange ting der ikke tiltalte mig, men alligevel blev jeg draget af indehaverens passion for at gøre verdenen til et bedre sted og hvis du brugte lidt tid på at kigge rækkerne af tøj, ting til huset, smykker og hyggeting igennem, kunne du sagtens gøre dig et par gode køb :) Tjek deres website ud HER eller butikken på Per Weijersgatan 9, Malmø Centrum.

// LIEBLING //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
En anden sød og hyggelig butik var den lille farvestrålende "Liebling". Det er ikke en butik jeg kunne købe mig fattig i, men jeg syntes især de havde mange nuttede ting til hjemmet, lidt lækkert basic tøj og anderledes smykker. Perfekt sted hvis du skal finde en skæg og anderledes gave :) Find dem HER eller på Davidshallstorg i Malmø Centrum.

// ULTIMATE CAKE //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Hvis du ligesom mig har en sød tand, så skal du besøge "Ultimate Cake" i Malmø hvor de har helt fantastiske og smukke kager. Du kan dufte dem helt ude på gaden :) Butikken er også rigtig god hvis du selv kan lide at bage, de har det vildeste udvalg i kagepynt, glasur, kageforme og opskrifter. Læs mere på deres hjemmeside HER eller besøg dem i Malmø Centrum på Kärleksgatan. 


Det var min lille Malmø guide med et par butikker du måske normalt ikke lige ville støde på :) Men det skal nævnes at der i centrum også er utrolig mange store fede highstreet butikker som H&M, Monki, Zara, Din Sko osv. Når man tager i betragtning at det kun tager en halv time fra København syntes jeg Malmø er en god shoppe by :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar