søndag den 29. maj 2011

// MALMØ STREETSTYLE //
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Spottede 3 stilede damer da jeg besøgte Malmø i fredags. Syntes faktisk ofte jeg møder svenske flicka med rigtig god smag :) Jeg er især vild med den øverste pige som har taget samme farve strik og læbestift på, det syntes jeg ser nok så fedt ud!! Men det har nok også lidt at gøre med hendes hår og hudfarve, det ville ikke være ligeså pænt til en bleg dansker som mig :) Disse 3 flicka er ekspedienter i henholdsvis Altewaisaome, Tjallamalla og Svenssons Jeans.

2 kommentarer:

 1. Det er en rigtig skøn blog du har. Jeg har uofficielt fuldt med i et stykke tid, men nu hvor jeg selv har fået en bruger (og en blog) vil jeg gerne gøre det officielt;-) Jeg kan også rigtig godt lide din stil, der afspejler at du virkelig tør. Det at turde, synes jeg, er noget af det vigtigste og man ser så meget bedre ud når man selv synes man ser godt ud.
  Jeg elsker outfit nummer et, farverne er alt for skønne og hvor er det fint med læberne der matcher.
  De hvide sokker du købte for noget tid siden, hvor er de fra? De er simpelthen alt for fine. Jeg har set nogle der ligner i Gina tricot, men jeg kan bedre lide dine.
  Tjek min blog med billeder, mode, musik og inspiration ud hvis du har lyst.
  Det blev lige lidt langt, håber det går... ;-)

  - Marie / www.marieboeving.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Woooow, mange tak :) Sikke et kompliement!! De hvide sokker er fra Monki og koster 30 kr.. Jeg vil uden tvivl tjekke din blog :)

  SvarSlet