onsdag den 2. marts 2011

// KONKURRENCE: MADS NØRGAARD //
Photobucket
Så er det tid til en lille konkurrence :) Denne gang kan du vinde denne smukke "Dyva" kjole fra Mads Nørgaard til en værdi af 800 kr. Kjolen er af strik og kan mixes på mange måder, både nuttet og råt :) Alt du skal gøre er at fortælle hvornår du første gang lærte "Nørgaard universet" at kende, evt. dengang du fik dit første stykke tøj derfra :) Husk at skriv hvilken størrelse du bruger og din email hvis du skulle gå hen og vinde!! Konkurrencen slutter på søndag d. 6. marts kl. 20:00, så kom endelig igang og del din Nørgaard historie :)

29 kommentarer:

 1. Kan jeg være med hvis jeg ikke har haft noget med Nørgaard?? Har aldrig købt tøj derfra..

  SvarSlet
 2. Jeg husker tydeligt dengang jeg lærte Nørgaard universet at kende! Min storesøstre som var flyttet til København (dengang boede jeg på Sydsjælland) begyndte at gå i deres basic trøjer, dem i alle de forskellige farver og striber. Dengang gik jeg i 8 klasse og anede ikke hvad Nørgaard, før jeg så deres trøjer. Fik min første hvid/sort stribede Nørgaard trøje i fødselsdagsgave 8 klasse :)

  mail: eva@ltarkiteker.dk
  str: S (måske XS? hvis det findes)

  SvarSlet
 3. Åh, det er da en fin sag! :)

  Jeg kan huske, at det første jeg tænkte på, da navnet "Nørgaard" poppede op i mit hovede, var deres klassiske, ensfarvede, langærmerede trøjer som var den helt store kanon, da jeg var omkring 12-13 år! ALLE rendte rundt med dem, og som den forvirrede, "hvem-er-jeg-og-hvad-skal-jeg-i-verden"-agtige præ-teen, hoppede jeg selvfølgelig med på vognen! Også selvom det i virkeligheden er det mest enkle stykke tøj i hele verden.
  Ak ja, det var sgu tider...

  Hilsen Lejla

  SvarSlet
 4. Det var i 4. klasse, da de langærmede Mads Nørgaard var på sidt højeste. Alle pigerne fra min daværende klasse gik rundt i en hver, og jeg var død misunderlig for jeg havde ikke nogen.
  Weekenden efter rejser mig far til KBH (arbejde) da han kommer hjem kalder han på mig og siger han har en lille gave til mig. jeg bliver glad men tror bare det er noget slik eller andet lir, men da jeg kommer ud i vores entré står min vidunderlig far, men 5 Mads Nørgaard trøjer til mig, i de fineste nude farver..
  Senere er jeg blevet fast køber i Nørgaard paa Strøget... når jeg endlige er i KBH

  //Frederikke Gro
  -frederikke.gro@gmail.com

  SvarSlet
 5. Den klassiske stribede basic i en børnevenling farve var det første stykke jeg fik derfra en gang i 6. klasse. :)

  SvarSlet
 6. Uh er fin kjole :)
  Jeg var vist lidt ældre end de fleste da jeg lærte Nørgaard at kende, mener jeg var 20. Det var selvfølgelig de klassiske Nørgaard bluser som jeg pludselig fik øjnene op for da de fik versionen med ekstra længde, og det blev også mit første stykke tøj derfra. Jeg har faktisk en halv hylde i mit klædeskab fyldt med Nørgaard bluser i forskellige farver, alle sammen med ekstra længde. De går jo aldrig af mode :)

  Jeg bruger medium og går ud fra du kan se min mail som admin :)

  mvh Louise

  SvarSlet
 7. Mit første stykke tøj fra mads Nørgaard fik jeg da jeg gik i 6 klasse. Vi havde en lille trend kørende på min skole som gik ud på at man kun var smart hvis man gik i trænningsbukser og stribede nørgaard trøjer, alle havde dem så det var bare med at komme til storbyen og få den i de helt nye farver.

  hvis jeg skulle være heldig: størrelse M.
  email: torsvej161gmail.com

  SvarSlet
 8. Wow, har faktisk kun købt et stykke "tøj" derfra. Nemlig en lækker grå hue til det kolde vejr. Hver gang jeg kigger forbi er jeg nemlig altid flad (ironisk skæbne går jeg ud fra). Lærte butikken sådan at kende, da jeg efter mange overvejelser besluttede mig for at gå ind. Positiv overraskelse må jeg sige!
  Men anyways, size small 34-36, jasminlisbeth@hotmail.dk

  SvarSlet
 9. YES!
  jeg lærte 'nørgaard' at kende af to omgange, første gang da jeg i alder af 10 år ( foråret 2000) boede på grønland og mine forældre havde et vennepar med en lille datter på to år, der skulle passes. hun var iført en nørgaardbluse, hvilket jeg fandt ud af, da hun tegnede på den med en tusch og jeg sagde 'skidt pyt', mens min moar sagde 'ikke skidt pyt - det er en nørgaard'.
  - anden omgang var da jeg i 2002 fik min egen første nørgaard (en af mange!) og tænkte "aha, det var det min moar snakkede om" og derefter fulgte der et par år, hvor jeg helst ikke gik i andet.
  min konfirmationsbluse var sågar en nudefarvet nørgaard.
  you gotta love nørgaard.

  idannguaq@yahoo.dk
  kh. ida

  SvarSlet
 10. 27. maj 2005 på min fødselsdag fik jeg mit første stykke tøj derfra. Og derefter blev det lidt i massevis..
  Og jeg bruger størrelse S :-)


  BTW, jeg elsker din blog!!

  SvarSlet
 11. jeg fik min første nørgaard til blå mandag :-) og har dem faktisk stadig (bruger dem dog som nattøj, men de er skønne at have på) Jeg bruger størrelse small

  zenia_34@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg husker det tydeligt, jeg var på klasse tur i 6 klasse til det store KBH (jeg bor i en lille bitte bonde by i jylland) :) vi fik selvfølgelig lov til at shoppe og vi måtte have 500 kr. med hver! Da vi kom ind i på strøget så vi butikken, og jeg købte to bluser og var meget stolt over at jeg nu havde mærkevare! og så havde jeg jo næsten brugt alle mine penge.. ups :)Jeg syntes det var så stort at jeg hang posen op på min væg fordi der stod nørgaard.

  Jeg bruger small
  camilla_bie173@hotmail.com
  lifebycamilla.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Første gang jeg fik kendskab til Mads Nørgaard var i 3-4 klasse, hvor de langærmede trøjer var sygt meget in. Så jeg fik dem i alle mulige farver, og den dag i dag elsker jeg dem stadigvæk, og har også en del af de der langærmede trøjer! :)

  Jeg bruger xsmall eller small
  Sifhjensen@gmail.com

  //Sif

  SvarSlet
 14. Hyggeligt !
  Jeg opdagede nørgaard i 8. klasse tror jeg.
  Alle gik med de klassiske langærmede bluser med striber, så sådan en måtte jeg selvfølgelig også have :) Min lillesøster går nu rundt i samme bluse, nørgaard er så sandelig tidsløs <3

  i tilfælde af at jeg er heldig: jeg er størresle medium

  amalies1993@gmail.com

  hilsen Amalie Sloth

  SvarSlet
 15. Jeg kan huske at jeg var i københavn på tur med min klasse (7.klasse) og jeg var for første gang inde i butikken i strøget og husker tydeligt at jeg købte en af hans stribede basic bluser, jeg var så glad for den altså! :) haha.

  Jeg bruger Large
  Mellez1202@gmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg brugte så mange penge på de dengang berygtede stripede nørgaard bluser. Jeg er sikker på, at jeg stort set havde dem i alle farver. Jeg kendte ikke særligt meget til mærket, udover at det var et dyrt mærke, så jeg skulle selvfølgelig have de bluser - for så var jeg sej! Det var det eneste, jeg havde råd til i butikken, men det var jo lige meget, jeg var stadigvæk helt med på moden, hvis jeg havde en stribet bluse på. Jeg har vel været omkring en 13-14 år.
  Nu er jeg dog betydeligt gladere for dette mærke. Jeg har bogen "Nørgaard paa strøget", som virkelig er god. Den fortæller om hele universet og hvordan mærket kom til. Jeg ville elske at vinde denne kjole!
  Mail: Saandraxd@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg bruger forresten størrelse small.

  SvarSlet
 18. Husker tydeligt, at min mor tog min søster og jeg med i Nørgaard en forårsdag helt tilbage i midten af 80'erne, hvor vi hver især fik to identiske pink bomuldscardigans, som senere skulle vise sig at blive vores kæreste eje kombineret med et par sort/grå stribede hængerøvsbusker i bomuld....og det var blot starten af Nørregaard...siden kom mit turkise Nørgaard tørklæde med hvide prikker, som jeg stadig har den idag, og som jeg nægter at smide ud. Min søn har rent faktisk haft det på et par enkelte gange i vuggestue...og jeg kunne fortsætte med de langærmede bluser i alle mulige forskellige farver...men må hellere stoppe her:-)

  Kh Lone
  lonekindberg@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Mit første møde med Nørgaard var, ligesom mange andre, med de langærmede t-shirts. Tilbage i gymnasiet var sådan en trøje + Diesel bukser med riderøv (det kaldte vi dem?) altså bare the shit!
  Den sidste ting jeg købte fra Nørgaard var en stor dejlig russer-hue, som har været uundværlig denne vinter!
  Håber mit næste bekendtskab bliver denne fine kjole :)
  Jeg er str M

  Mvh Fie
  fie_london@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Mit første stykke tøj fra Nørgaard var - som mange af jer - nogle af de dejlige rib t-shirts med lange ærmer, som bare er uundværlige under alt. Tror det er 15 år siden, jeg købte den første (af mange). Lige i dag render min datter rundt i en af de fantastiske små slå-om-bluser i "ballerina"-snit. Hvor er det bare anvendeligt tøj :-)
  KH Marie
  mariee@forum.dk

  SvarSlet
 21. Hov, glemte, at jeg er en str. M/38
  KH Marie
  mariee@forum.dk

  SvarSlet
 22. Hejsa
  Første gang jeg stødte på Nørgaard, var i start 90'erne, da jeg læste Tine Bryls 'Pigeliv'. Liv tager til København og går ind i Nørgaard og køber et par turkise støvler!! (de blir jo så senere ridset i BZ'er huset) Året efter var min klasse i København og vi piger havde fået lov til at gå i Nørgaard og købe hver en af de klassiske bluser. Har stadig Nørgaard bluser, og føler mig stadig lidt ekslusiv når jeg har dem på:-)

  Jeg er en str.40/42
  Kh Signe
  signebis@hotmail.com

  SvarSlet
 23. jeg husker tydeligt mit første møde med mads nørgaard. jeg bor i århus og var taget på shoppetur med min mor til kbh. det var den sommer hvor lou bega storhittede med sangen "mambo no 5" for den bragede ud af alle butikker hele vejen ned af strøget. og da vi gik forbi nørgaard stor forelskede jeg mig i den fineste sorte nederdel med hvide polkaprikker. jeg kredsede om vinduet flere gange i løbet af vores tur op og ned af strøget. og dagen efter gik min mor ind og købte den til mig. den var alt for stor, men jeg skulle have den. så den blev brugt med et par sikkerhedsnåle i lang tid, inden den blev syet ind. og den dag idag har den stadig en plads i klædeskabet.

  hilsen maja som bruger str. s

  maja_nussen@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Det var da jeg har været en... 13 år gammel. Jeg var på strøget og havde brug fo en basic trøje, og købte tilfældigvis en nørregård trøje. Senere blev de et kæmpe hit, og alle mine veninder fik en.. Hahha så til sidst rendte vi alle sammen rundt i en, som små forvirrende teenangere :D kh Naomi ps jeg bruger medium, Naomi_lipsius@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Lækker blog!
  Love C.

  www.carolineskovjohansen.blogspot.com

  SvarSlet
 26. Mange tak for alle jeres svar :)

  SvarSlet