mandag den 17. januar 2011

// TATTOO UPDATE //
EFTER:
Photobucket

FØR:
Photobucket
Som mange af jer ved fik jeg for et par uger siden lavet en ny tattoo i "knækket" af armen, se indlæget HER. Der er efterfølgende ret mange der har skrevet både i kommentar feltet og på mail og stillet en del spørgsmål, så vil lige svare på et par stykker af dem herinde, så er jeg fri for at sku skrive det samme igen og igen :)

1. Gjorde det ikke meget ondt at få lavet den der?
Jo det gjorde sindsygt ondt, har aldrig nogensinde prøvet en så vild smerte, kunne næsten ikke holde det ud!! Sad og skreg indvendigt i hele den time det tog at lave den. Det er ikke noget jeg kan anbefale nogle og jeg vil aldrig selv gøre det igen!! av av av..

2. Hvordan helede den efterfølgende?
Den var enormt hævet, blodig og øm de første 4-5 dage. Jeg måtte konstant vaske den med sæbe fra apoteket og holde den fugtig med creme. Om natten sov jeg med folio om den for at holde den fugtig nok og var i hele den første uge nød til at sove med strakt arm for at såret ikke skulle "vokse ind i sig selv". Det var ret pres. Men efter en uge var den som en almindelig tattoo og gjorde slet ikke ondt :)

3. Hvordan ser den ud nu?
Som i kan se på billedet er der sket lidt. Da jeg lige fik den lavet var den enormt hævet, blodig, mørk og "hullede". Det er den ikke mere :) Syntes resultatet er blevet rigtig godt og jeg tror ikke engang jeg behøver at genfarve den (vil helst undgå det, haha). Så alt i alt er jeg virkelig tilfreds og tror jeg bliver sindsygt glad for den :)

2 kommentarer: