mandag den 3. januar 2011

// AV AV - NY TUS //
Photobucket
Idag har jeg fået lavet min nyeste tatovering :) Fik den i julegave af min kæreste <3 Det er en rose, tegnet i sort, som er placeret lige i "knækket" af armen, av av av det gjorde virkelig ondt. Den er lidt hævet og blodig på billedet så det er lidt svært at se, men den er bare så overdrevet flot i virkeligheden :) Så er jeg oppe på 7!!

19 kommentarer:

 1. den er fanme for fed! respekt fordi du tør også!:)

  SvarSlet
 2. Ihhh mange tak :) Er bare så glad for den!!

  SvarSlet
 3. Puha, bliver helt svimmel af at forestille mig at det gør RIGTIG ondt! ;-)
  Men den er rigtig rigtig fed!! :D Får lyst til at få en tatto mere også ;)

  SvarSlet
 4. Den er møgfed! Dog et utrolig ømt sted at få en tus.. Uff.

  SvarSlet
 5. Det gjorde også møg nas, kan IKKE anbefale det!! Hehe :)

  SvarSlet
 6. Wow, hvor er den fed! Tænker også selv på at få en, kunne være jeg skulle bruge denne som inspiration :)

  SvarSlet
 7. sikke da et ondt sted at få den lavet!
  Men den er awesome!

  SvarSlet
 8. Fuck hvor awesome! :O Ved du hvor meget den kostede?
  Nu har jeg selv ikke nogle tatoveringer, men har da op til flere gange leget med tanken. Hører bare så ofte at der altid er en eller anden form for symbol/betydning forbundet med en tatoverin..., Har din en speciel betydning? :)

  SvarSlet
 9. Ja den kostede 1.000 kr :) .. Startprisen er som regel 500 kr. og så alt afhængig af hvor stor, detaljeret og hvor lang tid det tager så stiger prisen derfra :) .. Nej lige netop denne betyder ikke noget specielt, jeg har det meget sådan at hvis jeg vil have en tatovering så får jeg lavet den og længere er den historie egentligt ikke, det behøver ikke altid at betyde alt muligt, nogle gange kan det bare være en måde at udtrykke sig på og en hjælp til at definere den type man er :) Men derimod bærer de fleste tatoveringer jo på nogle minder/historier, og det syntes jeg er vigtigere end selve symbolikken. Men jeg har da også nogle andre tatoveringer som er lidt mere symbolske, du kan se billeder af dem og læse om dem her: http://bittebitte-dk.blogspot.com/2010/09/mine-6-tusser.html#comments.. Men jeg kan ikke sige andet end - go for it!! Jeg har aldrig fortrudt nogle af mine og tvivler på at jeg kommer til det :)

  SvarSlet
 10. Fuck hvor er den lækker !!! :D

  Glæder mig mega meget til at få lavet min egen... dog er jeg lidt bange da jeg er en piveskid med smerte, og sådan noget siges jo at gøre pææænt naller (især når det er på skulderen (næsten direkte på knogle))

  - Love ya blog :*
  -http://fashionis-architecture.blogspot.com/

  SvarSlet
 11. Wow den er flot!! Virkelig fedt at den er sort!

  SvarSlet
 12. Rebecca: Mange tak, kan godt forstå du glæder dig :) Men du skal ikke være bange, det gør ikke særlig ondt, det er bare en speciel følelse.. Det er kun de der virkelig tynde steder det gør ondt ligesom inde i arm knækket og lige ved armhulen, men skulderen er ikke så slemt sted har jeg hørt fra min kæreste, så bare spring ud i det :)Hvad skal du have lavet?

  Emilie: Mange tak, er også godt tilfreds :)

  SvarSlet
 13. NICE!!!! Jeg har selv tattoo-kløe over det hele - har kun én indtil videre. Den her er jo super fed! Glæder mig til at se flere billeder når den er helet helt! :) Super fedt, tillykke!

  Forresten.. Lidt random. Men jeg drømte, at jeg mødte dig i nat. Så skægt.

  xx

  SvarSlet
 14. Den er så flot! Hvor fik du den lavet?

  SvarSlet
 15. Hos Mik's tattoo i Abel Cathrines gade, sidegade til Istedgade :)

  SvarSlet