søndag den 19. september 2010

// Q&A //
Photobucket
150 læsere og 1000 kommentarer - wow det er super fedt :) Håber i har været glade for at følge bloggen indtil nu og fortsat vil gøre det. Det er dejligt at læsertallene fortsat stiger og super opmuntrende når i kommer over og siger hej IRL. Der er mange af jer der indimellem stiller spørgsmål, som jeg ikke lige får svaret på, så jeg har valgt 10 af jeres spørgsmål som jeg vil svare på herunder. Hvis der er andet i vil vide, så skal i endelig bare spørge løs :)

1. Hvilken årgang er du? 
Jeg er 90'er og fylder 21 efter jul. 

2. Hvilken uddannelse har du taget og hvad arbejder du med? 
Efter folkeskolen startede jeg på Handelsskolen i Lyngby hvor jeg blev HHX student for 1 år siden. Efterfølgende startede jeg på en salgsassistent uddannelse i Mr.harris i Lyngby hvor jeg netop er blevet færdig med mit 1. år. Jeg er udlært til August næste år. 

3. Hvad er dine 3 yndlingsmærker?
Det skifter lidt fra sæson til sæson hvilke mærker jeg er mest begejstret for, men jeg har 3 brands som jeg elsker og forguder hvilket er Acne, Fifth Avenue Shoe Repair & Vilsbøl de Arce.

4. Hvad drømmer du om? 
Jeg har rigtig mange ambitioner og drømme som jeg med tiden skal forsøge at få ført ud i livet. Men i det store hele drømmer jeg om at beskæftige mig i tøj/mode branchen, hvilket også er grunden til at jeg har taget en elevuddannelse i en tøjbutik. Hvis jeg på et tidspunkt skal ind og læse igen, kunne jeg godt tænke mig at tage "Designteknolog" uddannelsen på KEA i København, men jeg venter lige og ser hvilke muligheder der går mig i møde når jeg om et år er færdig som elev i Mr.harris.

5. Hvorfor har du ikke internet derhjemme? 
Haha, skægt spørgsmål :) Min kæreste og jeg har ikke været så tilfredse med vores internetudbyder eftersom det ofte ikke virker, så vi opsagde abonnementet og nu står vi og skal flytte, så er der ingen grund til at begynde at oprette et nyt som så igen skal afmeldes, så derfor intet internet lige nu!! :)

6. Hvad er dine daglige rutiner? 
En typisk dag for mig forløber således at jeg står op kl. 09:00, spiser noget hurtig morgenmad, smutter i bad og går de ca. 4 minutter det tager at komme på arbejde, så jeg møder kl. 09:45. Så arbejder jeg i butikken fra kl. 10-19 hvorefter jeg tager hjem og laver lidt mad sammen med kæresten. Herefter er aftenen sådan set åben for ting som tv, bloggin, vasketøj eller en tur i biografen :) Så min dag er faktisk rimelig normal vil jeg mene, hehe. Men der er selvfølgelig også de mere spændende dage hvor vi tager på indkøb med arbejdet om aftenen, fester med vores leverandører eller er til modeuge. Det er bare ikke ligeså ofte, så det vil jeg ikke kalde "daglige rutiner", hehe :)

7. Du nævner ofte din kæreste, din søster og din veninde Elise herinde. Hvem er de?
Min kæreste hedder Nick, han er 25 år og kommer fra Nykøbing. Vi mødte hinanden i Mr.harris, men nu arbejder han som Visuel Merchandiser hos Jack & Jones inde på strøget. Min lillesøster Louise er 16 år og er netop startet på Lyngby Handelsskole hvor jeg også selv har gået, hendes store passion er fodbold som hun også spiller i Lyngby. Elise er min bedste veninde som jeg gik i klasse med på Handelsskolen, vi ses stadig rigtig ofte og kan ikke undvære hinanden. Hun bor i øjeblikket på Østerbro og er netop startet på sin uddannelse som advokat. Hun er 1 år ældre end mig.

8. Hvordan har du lavet dit hår & hvordan styler du det? 
Mit hår har jeg fået lavet i en salon der hedder ZOLO som ligger på strandvejen i Hellerup. Det er ganske enkelt bare karseklippet i siderne og langt på toppen. Det er blevet permanentet med forskellige størrelse spolere. Jeg vasker mit hår hver morgen med en meget drøj shampoo for at få styling produkterne ud og så krammer jeg det med Sebastians "Potion 9" og styler det efterfølgende med hans "Mikrofiber voks" som er sindsygt god. Det gør at krøllerne ser bløde og naturlige ud.

9. Hvis du måtte tømme en butik, hvilken en skulle det så være?
Det må uden tvivl være "Vintage & Rags" i Hamborg. Den er så fantastisk!!

10. Har du andre interesser end mode/bloggin?
Det var faktisk et spørgsmål der satte tankerne lidt igang. For hvad interessere jeg mig egentlig for udover mode og bloggin?! Hm. Altså jeg elsker at være sammen med mine veninder, lave god mad, feste og rejse, men det er vel egentligt sådan meget almindeligt og ikke noget jeg vil kalde en såkaldt interesse. Før i tiden dansede jeg rigtig meget, især HipHop og Disco. Jeg rejste rundt til turneringer i hele Europa sammen med min dansegruppe "The Dyr" og vi nåede faktisk at blive nr. 3 i Europa og nr. 4 i Verdenen 2 gange. Jeg elsker stadig at danse men har ikke tid til det længere, men det er en interesse som jeg på et tidspunkt godt kunne tænke mig at tage fat på igen :) Det er simpelthen så fedt!!!

4 kommentarer:

  1. Jeg tror du ville elske KEA, det er virkelig fedt!

    SvarSlet
  2. Det tror jeg også, men jeg venter lige og ser om der dukker andre muligheder op, ved ikke helt om jeg er klar til at læse endnu!!!

    SvarSlet