søndag den 19. september 2010

// MINE 6 TUSSER //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
.. Der er flere der har skrevet og spurgt om jeg ikke ville lave et indlæg med billeder af mine tusser - Here you go :) Jeg har 6 små "bodega-tatoveringer" og vil gerne have lavet flere snart :) Hehe..

1. Min første tattoo som jeg fik i Februar 2009, den er placeret på venstre underarm og der står "Mor, Far og Lillesøster" til ære for min familie :) Både denne og den næste tattoo, fik jeg faktisk i 19års fødselsdagsgave af min kæreste, fordi jeg havde snakket så længe om at jeg gerne ville have lavet noget :) Så det var her det hele startede!!
2. Hjertet er lavet samtidig med skriften, ligeledes i Februar 2009.  Denne tattoo er efterfølgende blevet døbt "Diddl hjertet" af min lille niece, haha :) Fandt inspiration til denne i et Vogue blad.
3. Denne tattoo har jeg fået lavet på en ferie til Tenerife i Juli 2009, sammen med min kæreste, han har den samme tattoo bagpå højre skulder. Vi har selv tegnet den og den forestiller selvfølgelig os selv :)
4. Stjernen fik jeg også lavet på Tenerife. Den betyder egentligt ikke noget særligt, syntes bare jeg måtte have den fordi stjernen jo nærmest er min generations "Delfin" eller "Tribal" eller "Kineser tegn" hvis i forstår hvad jeg mener :) Den skal man jo næsten have, hehe. Den er placeret bag på højre læg.
5. Da jeg blev 20 år, fik jeg et gavekort til en tattoo af 3 af mine veninder. Der fik jeg i Februar i år lavet dette "V" som en ring på min finger. Det står for min mor "Vibeke" som betyder alting for mig :)
6. Samtidig fik jeg lavet dette Anker på venstre arm. Lidt inspireret af Kate Moss tatovering, copycat i know!! Men er faktisk rigtig glad for den :)

7 kommentarer:

 1. Ej hvor er jeg vild med dine tusser! Er vild med ideén om de er små og spredt over hele kroppen. Jeg har selv 2 mariehøs lavet i thailand og 18 farvestrålende stjerne lavet i new yok, alle på højre fod og op af anklen. Jeg overvejer selv at få flere. Vil gerne ha et anker lige som det du har bare på det sted du har hjertet. og så vil jeg gerne ha et kors og et hjerte andre steder, selvfølgelig som tro håb og kærlighed. Dem vil jeg ha lavet når min kæreste drager til afganistan til februar:)

  Ditte
  /Modekolibrien.dk

  SvarSlet
 2. Fede tatoveringer du har! Går du med nogle tanker om hvordan dine næste tatoveringer skal se ud? :-)

  SvarSlet
 3. Anonym: Ja, jeg vil gerne have en stor rød rose i albueleddet og så skal jeg have tatoveret en "remse" rundt om anklen som en slags bogstav-ankelkæde, skrevet med sådan noget oldschool typewriter skrift, det er en remse som min lillesøster har lavet og altid har sagt :) De 2 er i hvert fald planlagte, og så kommer der sikkert andet :)

  Carla: Tak :)

  SvarSlet
 4. Pigen i Odense:
  Er helt forelsket i måden du har dine tattoos på! Så enkelt og elegant.. wow

  SvarSlet