mandag den 19. juli 2010

// RIGHT HERE, RIGHT NOW //
Photobucket
Idag har jeg passet min kammerat Kasper's butik ved navn GOODS. Kasper holder lidt velfortjent ferie og så har jeg jo rig mulighed for at komme herned og smide lidt vare over disken. Der er udsalg hernede lige nu og der er 50% på alting (pånær de nye varer selvfølgelig), så jeg kan varmt anbefale at kigge herned :) Kasper har også lige fået en web shop, så hvis du ikke bor tæt på Østerbro, kan du besøge hans butik HER. Du kan også bruge hjemmesiden til at se hvad han har af mærker og læse nyheder. Imens jeg var hernede kom Elise forbi som jo kun bor et stenkast herfra, så kunne jeg lige gå rundt og tage lidt billeder. Nu vil jeg gå igang med at få lukket butikken. Håber i har en god aften allesammen :)

GOODS, CLASSENSGADE 4, 2100 KBH ØSTERBRO
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

4 kommentarer:

 1. Utrolig fed blog du har dig!!
  Og skønne billeder!
  Dit hår er såååå cool, bare jeg også turde tage springet ;)

  hehe..

  //Cecilie

  SvarSlet
 2. Dit hår er så fedt! Overvejer virkelig også om jeg skal tage springet, og få klippet mine lange kedelige lokker af (som jeg er rimelig træt af)
  Elsker Rihannas hår, og det er jo lidt i samme stil.
  Synes det er en lækker blog du har - som jeg meget gerne vil følge!
  Du er mere end velkommen til at tage et smut forbi min blog!
  Mvh. Freja

  Frejawewerfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 3. jeg synes det er en anelse sløjt at du vil have faste læsere, men alligevel opdatere din blog så sjældent...

  SvarSlet
 4. Freja: Mange tak :) Syntes dog du skal beholde dit hår nu du nu har et så flot et af slagsen!! Kiggede lige på din blog, den er virkelig fin, din alder taget i betragtning :)

  Anonym: Jeg ved det godt, og jeg kan komme med 1000 undskyldninger, og det hjælper lige lidt alt sammen. Men har simpelthen ikke tiden til at få opdateret konstant ligenu, arbejder fra morgen til aften hvor jeg ikke har mulighed for at komme på computer, og har ikke internet derhjemme så det vil sige at jeg skal ud af huset om aftenen for at lave indlæg, og det er ikke altid jeg lige har tid til det. Men jeg lover det nok skal blive bedre :)

  SvarSlet