tirsdag den 15. juni 2010

Jeg kan ikke sætte titel på dette indlæg
I disse tider, hvor modeblogs aldrig har haft mere fart på, stopper jeg ofte op, og tænker lidt. Når jeg gør det, ynder jeg, at gå nogle gamle inspirationsmapper på min computer igennem. Mine inspirationsmapper indeholder billeder, jeg lige falder over og som jeg synes er spændende. Imorges vågnede jeg tidligt, fordi solen skinnede på mit ansigt. Jeg har siddet i min vindueskarm lige siden, og kigget i gamle inspirationsmapper. Efter god tænketid er jeg kommet frem til en interessant konklusion, som jeg ikke ved, om jeg kan finde ud af, at forklare: Efter min mening, er mode i nogle tilfælde grundlag for opstået usikkerhed, venindegrupper imellem. Hele det der ræs med, hvem der har det flotteste tøj, højeste stiletter, fladeste mave osv. Det er usundt. Jeg synes, at især 60'erne er meget interessante. Dengang handlede det mindre om udseende, og mere om mennesket som helhed - have det sjovt! Menneskelige relationer var i større fokus. Den løsrevne, fritslupne - hippiestemning, om I vil - den fascinerer mig sku! Jeg synes, at vi alle skulle tage og kigge lidt indad. Se på os selv. Indenunder makeup'en, ønsket om større bryster, fortvivelsen over en ligegyldig bums og så videre i den dur. Vi skal jo bare have det! Hygge os. Vi lever kun en gang. Vi bør nyde det mere! Mandag er jo ikke anderledes end fredag, vel?


10 kommentarer:

 1. Hvor har du dog ret! Thumbs up for det!

  SvarSlet
 2. Er meget enig! (:
  //Mille

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er du bare unik. Det er helt fantastisk at du kommer op med sådan nogle revolutionerende tanker - way to go! I love it. Jeg har altid tænk præcis de samme tanker, men har troet jeg var helt alene om dem! ENDELIG er der en der sætter ord på mine tanker! You are gonna change the fashion industry - for ever! You go girl!!!!!

  SvarSlet
 4. Til anonym: Det er lidt svært at se, om du er ironisk? Hvis du er, så vil jeg mene, at det er en uforståelig reaktion på så følsomt et indlæg.
  Hvis det ikke er ment ironisk, siger jeg tak - ændre modeverden var nu ikke lige min hensigt.. Hensigten var at vise, hvad jeg har gået rundt med af tanker :)

  SvarSlet
 5. Det kan godt være det er en uforståelig reaktion, men jeg kan godt forså "anonym", det er jo sådan set lidt hyklerisk, når du selv på den måde bidrager til modens betydning for samfundet. Du putter jo selv "brande på bålet", så jeg kan godt forstå "anonym" reagerer negativt, selvom det måske er en mærkelig måde at gøre det på. Har det sådan set på samme måde, når modeblade laver "selværdsguider" og taler om individualitet, selvkærlighed og bla bla bla, på den ene side. Og så på de næste sider bruger åleslanke modeller, som alle har det samme tøj på. Misforstå mig ikke, jeg elsker mode , men i er sgu alle lidt hykleriske!!
  Hilsen en anden anononym - har ikke en konto at skrive fra.

  SvarSlet
 6. Nu har jeg tænkt lidt over jeres kommentarer.
  Jeg er faktisk helt enig med dig, anonym nummer to, i forhold til modemagasiner.
  Men jeg synes netop ikke, at jeg (eller vi - det er jo slet ikke min blog, jeg er jo kun gæsteblogger) fremstår på samme måde som modebladene. Jeg synes vi adskiller os fra dem fordi 'modellerne' jo er os selv - fuldstændige normale unge piger. Desuden varrierer indholdet på den blog også kraftigt i forhold til modebladene. Det der bliver blogget om her, er vores dagligdag og weekendliv. Jeg er enig i, at vi også er med til at sætte vores præg på (mode)verden, men jeg synes bestemt ikke, at denne blog præger den negativt :)

  SvarSlet