onsdag den 5. maj 2010




// NEW CAMERA - DAY 1 //
Idag har jeg været inde i byen og hygge lidt med Nick fra STYLEGEEKBLOG og min fætter Gustav som netop har startet bloggen FASHIONALSTYLE. Nick og jeg spiste på Zirup hvor vi sad ved siden af en enormt opmærksomhedssøgende Tina Lund, hvoraf udtrykket "Det er SÅ Tina Lund" opstod, hahahahahaha..!! Bagefter mødtes vi med Gåsse og fik en kaffe på vores stamcafe Retro. Vi var lidt klar på at Nick skulle have en tattoo idag, men der var ingen som havde tid, så vi endte med at tage i biografen og se den nye Gay-film "I love you Phillip Morris" med Jim Carrey, rimelig fun, men ikke hans bedste film :) Aftenen sluttede med lidt kamera-gag, er lige igang med at lære de forskellige funktioner:) Elsker mit nye kamera så meget, så i får sikkert en del ego-indlæg det næste stykke tid :)

DAGENS:
Nick: Jakke fra Cheap Monday, Cardigan fra MTWTFSS, Ærmeløs Tee fra MTWTFSS, Jeans Cheap Monday, 3"Creepers fra Underground og Taske fra HAN Kjøbenhavn.
Chris: Kjole fra Diabless, Denim skjorte fra Diesel, Gamacher fra Lundgreen og Winding, Støvler fra Dr. Marten, Kæde fra Numes De Plome, Briller fra Moscot og diverse gøgler smykker.
Gustav: Jakke fra Alis, Skjorte fra Tommy Hilfiger, Jeans fra Tiger of Sweden, Hue fra Carhart og Ur fra Casio.
Ja, i er så glade :)

4 kommentarer:

 1. tak for en skøn aften skat :)

  Vil du ikke lige sende resten af billederne til min mail eller blog mail?

  ses lørdag - remember balloons :P

  kram

  SvarSlet
 2. Ja det var sådan en hyggelig aften - Endnu engang :) ..
  Ååååhhh det tager jo en evighed at sende dem når de fylder så meget, kan du ikke få dem lørdag??? Kiss Kiss, i bring the balloons.. ;)

  SvarSlet
 3. ELSKER det første og det sidste billede! Haha, sjovt igår - glæder mig til at se det billede i indkøbsvognen, ha ha ha!

  /Gina

  SvarSlet
 4. Ja det var sku meget hyggeligt Gina :) Ligger billederne fra igår ind senere..

  SvarSlet