tirsdag den 18. maj 2010

// CRAZY TUS //
Ja tak, den er rå den her. Elsker simpelthen at se på tusser, så hvis nogle af jer har nogle gode blogs eller websites med fede tusser så må i meget gerne skrive :) Fundet hos FACEHUNTER. Kongen over dem alle :)

8 kommentarer:

 1. Jeg mangler virkelig også et godt sted at kigge! Den eneste jeg har fundet der er nogenlunde fin er http://fuckyeahtattoos.tumblr.com/ - overvejer lige nu at få den tredje i rækken! ;)

  SvarSlet
 2. Ja præcis, det er altid dejligt med inspiration jo :) Jeg får lavet min 7. tattoo nede i Thailand når jeg rejser om 1,5 uge, hihi :) Har set den du har på overarmen, fuuuuuuck den er sprød altså :) Er du blevet rask??

  SvarSlet
 3. Uh, det lyder lækkert! Ja, jeg har en på hver arm - men altså, der kommer med garanti flere til, man bliver jo bidt af det skidt! Jeg er helt ovenpå igen og klar til fest og ballade ;)

  SvarSlet
 4. http://researchtattoos.blogspot.com/ fungerer også, hvis du ikke kendte den i forvejen. :-)

  x marie, www.andtheblack.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Jeg plejer at gå på www.deviantart.com og søger efter tattoos så kommer der både rigtige tusser op og ideer folk har tegnet.

  SvarSlet
 6. Tak for alle de gode links :)

  SvarSlet
 7. Jeg har en underside på min blog, der hedder "Tatoo Madness" med en masse fede billeder af inspirerende tatoveringer. :) Kig forbi!

  VH. Cæcilie Sofie
  www.somethingsalt.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Uh, lige noget for mig :) Skal jeg helt klart tjekke ud!!!

  SvarSlet