mandag den 24. maj 2010

// CASABLANCA //
10 minutter fra Gilleleje by i det lille sommerhus område "Smidstrup" ligger en fantastisk Restaurant & Butik ved navn Casablanca. Det er ægteparret Birgitte og Erik der ejer stedet og de rejser 2 gange om året rundt  i Nord Afrika og Spanien og importerer alverdens ting som de sælger i deres lille hyggelige restaurant. De serverer mad inspireret fra både middelhavet og det danske køkken og alting er økologisk. Både maden og udvalget af ting til hjemmet, tøj, smykker og kunst er helt fantastisk og stedet er utrolig hyggeligt, især om sommeren hvor de har en dejlig gårdhave. Du føler du er i Marokko når du træder ind og får en oplevelse uden lige. Stedet er uden tvivl et besøg værd, både som restaurant og butik :) Jeg kunne købe mig fattig i ting til hjemmet, men indtil videre er det maxi halskæden på det 4. billede jeg har set mig lun på og som jeg helt sikkert køber næste gang jeg kommer op i mine forældres sommerhus!!
Casablanca, Smidstrup Strandvej 14, 3250 Gilleleje.
Besøg deres hjemmeside: HER

5 kommentarer:

 1. Sjovt! Jeg var der for ikke så mange måneder siden til min farmor og farfar's guldbryllup. De bor i et sommerhus i Smidstrup. Jeg kom selv hjem med 10 skåle - ikke lige hver dag man gør det fra en familiefest! ;)

  SvarSlet
 2. Ohøj Ohøj!

  Hvad må man punge ud med, for sådan en lækker halskæde?

  **Stephanie Schram
  www.skyldigemaskiner.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Henrik: Ej hvor skægt, det er da vildt pudsigt. Mine forældre har også sommerhus deroppe. Skal du derop i løbet af sommeren?? Men ja, fantastisk restaurant/butik :)

  Stephanie: Ejeren af butikken var der ikke og ham som passede den da jeg var der vidste ikke præcis hvad den kostede så de bad mig vende tilbage :) Hehe.. Men der var nogle halvt så store halskæder der kostede 150 kr. så tror faktisk ikke den er overdrevet dyr :)

  SvarSlet
 4. Ja, det skal jeg helt sikkert - ikke sådan noget planlagt, men er der altid et par gange om sommeren! ;)

  SvarSlet
 5. Okay, mig og Nick er deroppe i uge 30, eller i hvert fald nogle dage i ugen :) hehe..

  SvarSlet