mandag den 12. april 2010

- MIN 1. FORÅRSDAG -
I SOMMERHUS 
Jeans Acne     Ruskindskjakke Ganni     Støvler Dr.Martens
T-shirt H&M     Smykker Blandet gøgl
I søndags havde jeg min 1. rigtige forårs-fri-dag hvor jeg havde tid til at hygge mig og komme lidt ud i solen. Min kæreste og jeg startede med at køre til Gilleleje hvor mine forældre har sommerhus, her spiste vi lækker frokost og fik snakket gamle sommerferie minder fra barndommen. Efterfølgende kørte vi til Snekkersten hvor min søster bor med sin mand og 2 børn. Her blev der spist is, leget i haven, spillet fodbold, grillet og snakket om vores tur til Thailand, hvor min søster som har rejst jorden rundt med rygsæk, gav en masse gode råd. Alt i alt en rigtig skøn sommerdag med masser af frisk luft :)

3 kommentarer:

 1. Du har simpelthen for sej stil! :) Og så elsker jeg dit nye hår :)

  SvarSlet
 2. YEEEEAAAAHHHH Gilleleje - that's my home town :) Hvorfor er det at du har alle de fede outfits og jeg ender med lorten? Jeg er så jaloux på dig lille svin :)

  Klar til torsdag? Jeg mangler ringe til festen btw - noget du kan provide?

  SvarSlet
 3. Mystique: Mange tak :)

  Nick: Ja i know, jeg overvejede også at ringe og spørge om du var hos de gamle!! Læste på Anywho's twitter at Stephanie også var i Gilleleje i søndags, hvorfor så jeg hende ikke?? :O .. Jeg glæder mig også mega meget til torsdag, det bliver så fedt :) .. Hmmm nææææ, ik rigtig.. Jeg ville kigge i gøgler boderne på Christiania eller der ved IN.. Det er nice!!!!

  SvarSlet