onsdag den 19. januar 2011

// PAKKEPOST FRA SYDAFRIKA //
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg er totalt vild med det sydafrikanske band DIE ANTWOORD og har også ofte postet musik med bandet herinde på bloggen. Og nu vil nogle af jer mene at det er lidt 90agtigt at gå med "Fan-Band-T-shirts" men jeg kunne simpelthen ikke lade vær, så jeg har bestilt en t-shirt med bandets slogan "ZEF SO FRESH". De beskriver selv ordet ZEF således:

 "Zef is our flavour, our style. It means fucking cool. But even more cool than fucking cool. No one can fuck with your shit. Zef's the ultimate style, basically".

 Syntes de er mega fede og anderledes, både deres musik og tøjstil, men er klar over de ikke er alles kop the :) Men tjek lige videoen nedenunder, den er fanme speciel. Hvis i er ligeså tosset med dem som mig kan i besøge deres hjemmeside HER. Og tjek lige hvor smukke frimærker de har i Syd Afrika, woow!!
Photobucket

4 kommentarer:

  1. du har så ret! er også helt vild med dem bare fordi de er så anderledes og fede. hvad blev portoen og told osv for t-shirten, kunne da selv godt tænke mig en ;]

    SvarSlet
  2. Ja præcis :) Jeg tror jeg gav 300 kr. og det var både en t-shirt til mig og min kæreste og porto. Så tror ca. portoen kostede 60-70 kr.

    SvarSlet