fredag den 17. december 2010

// JEG HAR VÆRET VÆK //
Wooow, det er helt underligt at være på bloggen igen. Det er jo hvad?! 2-3 uger siden jeg sidst har været på?! .. Totalt syret.. Kan faktisk ik' rigtig svare jer på hvorfor jeg bare sådan er forsvundet herfra lige pludselig, det føltes på en eller anden måde bare rigtigt.. Har haft rigtig mange ting at se til hvad angår min nye lejlighed, mit kærlighedsliv, mit arbejde, en masse sygdom og bare sådan generelt: "Jeg kan ingenting overskue-stress" som i sikkert allesammen kender :) Og det har så resulteret i at jeg har været mega uinspireret og slet ikke haft lyst tl at "dele ud af mig selv" som man jo ofte gør på en blog som min.. Derfor valgte jeg at trække mig lidt tilbage og lige få et pusterum til nogle andre ting!! Faktisk tager det også ret lang tid at blogge, især det med at uploade og sortere i billeder.. Så det har været super skønt med en lille pause - 1 ting mindre at skulle tænke på :) Men nu føler jeg at overskuddet er tilbage og jeg er klar til at dele lidt ud af de sidste par ugers udskejelser og oplevelser!! Og tak til alle jer der har rost min blog så meget og skrevet at i glæder jer til at jeg er tilbage osv. Det er mega fedt!! Og også tak til jer som har svinet mig til og spurgt hvorfor fanden jeg ikke blogger, det må jo betyde at i er glade for at følge med :) Men på nuværende tidspunkt er bloggen altså udelukkende en "hobby" for mig og noget jeg gør af ren inspiration og af påvirkelse af mit humør, så jeg gider ikke føle mig "tvunget" til hele tiden at skulle ligge ting og sager ind, trods mine mange læsere.. Så bliver det nemlig intet andet end et stress moment.. Dog må i ikke misforstå mig, jeg vil faktisk virkelig gerne opnå nogle ting med mit BitteBitte univers, og jeg ikke et sekund i tvivl om at der for alvor kommer gang i sagerne når jeg til sommer er færdig med min elevuddannelse og kommer væk fra butiksåbningstiderne.. Men indtil da så håber jeg bare i vil nyde bloggen som den nu engang er og stadig følge med, på trods af mindre pauser :) God jul & Godt nytår, jeg glæder mig til at komme igang igen!! xx C

2 kommentarer:

  1. Dejligt at du er tilbage.

    En ide: Jeg bliver helt forpustet og giver op, når jeg i ny og næ kommer herind, og der er kommet 8-9 nye indlæg på samme dag.
    Jeg tror, det ville gøre det mere overskueligt, hvis du istedet for at fyre 9 indlæg af på en gang, så poster måske to nye og programmerer resten til de kommende dage. Så er der også noget nyt for os at læse, når vi kommer herind i morgen eller overmorgen eller dagen efter.

    Hilsen Maria

    SvarSlet