søndag den 14. november 2010

// MAYBE (NOT) CRAVING //
Photobucket

Photobucket
Photobucket
På trods af Freja Beha's uendelige coolness og lækkerhed, tør jeg simpelthen ikke at få lavet en nipple piercing. Min kæreste har haft det i sine unge dage og han siger at det er den vildeste smerte han nogensinde har prøvet (på trods af at han har 15 tattoos). Og efter jeg så dette meget ærlige billede af en ny-piercet nipple på TERRYSDIARY har jeg helt fralagt mig ideen om et sådan smykke. Puuuhhaa det er klamt :) Er der nogle af jer der har prøvet det eller kender en der har?? Syntes bare det ser så sejt ud, men nej tak til smerten!!

7 kommentarer:

 1. Min gamle sambo har en, og det gjorde jo selvfølgelig ondt.
  Men når den er lavet er smerten ligemeget, for så er man bare glad!

  SvarSlet
 2. Ja det kunne jeg faktisk godt forestille mig :)

  SvarSlet
 3. Nu har jeg aldrig haft en nipple-piercing, men har haft en del andre og man psyker tit sig selv voldsomt meget op og så er det slet ikke så slemt. Og normalt går det så hurtigt at man nærmest ikke når at opdage det ;) Måske lidt overdrevet, meeen..

  SvarSlet
 4. Jeg fik en da jeg var 18 og det gjorde kun ondt i øjeblikket, ligesom de fleste piercinger.. Det spænder selvfølgelig lidt efter, men ikke slemt overhovedet..
  Jeg har taget min ud for nogle år siden for at se hvordan de så ud uden og natten over voksede den sammen! det er den eneste piercing jeg fortryder jeg har taget ud.. Den var så sej!
  Jeg fik den lavet hos Muffe, og der sker det som billedet viser, ikke! De er de bedste synes jeg :)
  Go for it ;)

  SvarSlet
 5. Gode råd :) Tror nu ik jeg tør..!

  SvarSlet
 6. det er slet ikke så slemt :) tror mere bare det er tanken, der skræmmer. Smerten er udholdelig - det tager ca 3 sekunder jo

  SvarSlet