onsdag den 3. november 2010

// HOS TV2 //
PhotobucketPhotobucket
I torsdags var jeg forbi TV2 ude på Teglholmen. Jeg kommer ind imellem ind forbi redaktionen sammen med et par andre unge, for at give min mening omkring aktuelle programmer og for at være med til at bestemme hvilke nye programmer TV2 skal købe. Denne gang blev der diskuteret "Natholdet" som bliver sendt mandag-torsdag kl. 23:05 med Ander Breinholdt. Et program som jeg personligt er rigtig begejstret for og som jeg var rigtig glad for at kunne hjælpe til at fortsætte en sæson mere :) Hvad er jeres yndlings tv-program?? Jeg elsker personligt Desperate Housewives og TopModels. 

6 kommentarer:

 1. Hvordan er du blevet en del af det? Det lyder virkelig fedt!

  SvarSlet
 2. Beverly Hills 90210 og Friends! Desperate Housewives er også dejligt at følge med i... MEN TOPMODELS? Det kommer da ikke på tv2, eller gør det?
  //A

  SvarSlet
 3. Mads: Det er egentligt fordi at jeg engang var med i det tv-program der hed "Scenen er din" hvor jeg dansede sammen med min gamle dansegruppe og så siden dengang har jeg bare holdt kontakt med redaktionen på tv2 og nu bruger de mig fast som sådan en del af en slags fokusgruppe, til at komme ind og give lidt meninger i ny og næ :)

  Ammoni: Uhhh friends er også en klassiker.. Nej topmodel er godt nok ikke på 2eren, men stadig et konge program :)

  SvarSlet
 4. Gud hvor genialt. Jeg ville elske at lave sådan noget!
  Og thumbs up for "Scenen er din"!

  SvarSlet
 5. Friends, Beverly, Desperate, Natholdet også, Klovn, Langt fra las vegas. Kunne være fedt med nogle flere serier? Fx Gossip Girl. :)

  SvarSlet
 6. Mads: Ja det er faktisk rigtig fedt :) Nogle gange kan du melde dig til lignende ting på tv2's hjemmeside, hvor du får lov at komme derind en gang eller 2 og deltage i sådan en slags gruppe.. Tjek det ud :)

  Naja K: Uhhh ja, god serie-smag!! Vil da lige sige det der med gossip girl videre næste gang jeg er derinde. Men tror ik de må købe det når der er så mange andre tv-kanaler der har den serie :(

  SvarSlet