fredag den 22. oktober 2010

// NY LIVSSTIL //
Photobucket
Mange af jer har kommenteret at jeg har taget på i vægt her på det sidste og det er ganske korrekt!! Jeg vil ikke ligge skjul på at jeg "har lagt mig lidt ud". Det skyldes dog ikke kun min kæmpe giga uimodståeligt store træng til fastfood og min enorme mangel på motion, men også at jeg har været på en medicin kur der virkelig får alting til at sætte sig. Men nu er kuren sluttet og jeg har besluttet mig for at stramme maveskindet lidt op igen :) Derfor har jeg været nede i First Fitness i Lyngby og melde mig ind!! Igår var jeg så til Zumba for første gang, hvilket var en lidt blandet fornøjelse. Træningen i sig selv var fin nok og jeg fik da også svedt igennem, men trinene var simpelthen så åndsvage og alle dansene var stort set ude af takt og det er altså ikke særlig nemt at indrette sig efter når man er gammel danser. Men nu er jeg igang :) Hvis i har nogle gode råd omkring træning, kost eller hvis i selv har haft succes med vægttab, så smid gerne en kommentar :) 

11 kommentarer:

 1. hvem bilder sig ind at sige du har taget på, er da bare pænt du har fået former. !!! hmm folk og Deres kurer.

  SvarSlet
 2. Jeg kan nu overhovedet ikke se, du har taget på. Jeg synes, du er ligeså smuk, som du plejer :-)

  SvarSlet
 3. Er det opmærksomhed eller hvad? du skal da ikke tabe dig . slet ikke.!!!

  SvarSlet
 4. Dejligt med nogle positive kommentarer, folk er sku så negative hele tiden :) .. Men det er nu heller ikke kun for at tabe sig, også bare for at blive mere sund og få strammet lidt op. For selvom i måske ikke lige kan se det på billederne herinde, har jeg faktisk taget omkring 15 kg. på indenfor det sidste år, så det er alligevel lidt desværre!! Så jeg skal i det hele taget bare være lidt mere opmærksom på hvad jeg smider i kæften, kroppen har ikke godt af alt det købemad og dovenhed!!

  SvarSlet
 5. Nu ved jeg ikke hvad de har af "hold" i first fitness, men i fitnessworld er der et boksehold, som er virkelig hårdt og effektivt! Der indgår både kondition og styrketræning, og jeg synes selv det er vigtigt med variation, når jeg træner :) Prøv det ad. Der er primært drenge på mit hold, men det sparker bare motivationen endnu mere i gang! Prøv det ad, ellers er Spinning også altid en sikker vinder :)..

  SvarSlet
 6. Jeg kender en, der har prøvet en kur der hedder South Beach. Det er en kur på 8 uger, så vidt jeg husker, og du taber dig ret meget, men samtidig har du også fået lagt dine madvaner om, når du er færdig.

  SvarSlet
 7. Træn om morgenen inden morgenmaden, så forbrænder du 30 procent mere fedt end hvis du fx træner om aftenen.

  SvarSlet
 8. hej,
  jeg synes nu, at du ser godt ud, og synes ærlig talt at folk skulle holde deres negative kommentarer for dem selv.
  men, held og lykke! et godt råd ville måske være, at finde en at træne med, så er man to om at holde motivationen oppe :D

  SvarSlet
 9. Anonym: Ej et godt tip :)

  Julie J: Mange tak skal du have :)

  SvarSlet