lørdag den 30. oktober 2010

// HUSK HUSK HUSK //
Der er mange der har spurgt mig hvornår jeg sælger ud af mit enorme klædeskab, så nu har jeg sat skub i tingene og sammen med ELISE og MALENE lejet en loppestand i denne weekend hvor jeg håber i vil kigge forbi. Der er masser af lækre ting til salg, men i er også velkomne til bare at stikke forbi til en sludder for en sladder :) Det hele kommer til at foregå på:

REMISEN LOPPEMARKED 
(LIGE VED TRIANGLEN)
LØRDAG & SØNDAG KL. 10-16. 

Vi vil sælge ud af både tøj, sko, smykker og tasker - til virkelig gode priser :) Både highstreet og dyre mærker. Håber rigtig mange af jer har lyst til at kigge forbi og jeg glæder mig til at møde jer allesammen!!! Kiss Kiss Chris

DER ER STADIG MASSER AF TING TILBAGE :)

4 kommentarer:

 1. Haha, hvor sjovt! Jeg var på loppemarkedet igår (lørdag), og først nu har jeg fundet ud af, at den fine lak-clutch med nitter, jeg købte, var din :D Jeg håber, du har fået ryddet ud i klædeskabet og en heldig køber er rendt med den Acnekjole, jeg spurgte om :)

  http://yourwhitebones.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ej hvor skægt :) .. Ja der var en der købte den om lørdagen lige inden vi lukkede, så det var sku godt nok :) Håber du bliver glad for tasken!!

  SvarSlet
 3. Nåå, okay, det var vel rart at tjene så (forholdsvist, det var jo loppemarked) mange penge, lige før man skulle hjem? :) Jeg er allerede rigtigt glad for den, den passer perfekt med alt mit tøj! Ved du, hvornår der er loppemarked på Remisen igen? Er det først næste år på denne tid?

  SvarSlet
 4. Ja det var skønt, tror jeg solgte for knap 3.000 kr. i det hele, så det det var jo alligevel lidt :) .. Fedt at du e blevet glad for den.. Så vidt jeg ved er der loppemarked på Remisen hver lørdag og søndag..!!

  SvarSlet