søndag den 5. september 2010

// READ READ READ //
Photobucket
Der er et par læsere der har spurgt mig om jeg læser nogle bøger og om jeg kan anbefale nogle bøger som handler om mode, så det vil jeg hermed gøre. Siden jeg sluttede på gymnasiet er det ikke blevet til megen læsning, udover magasiner, sladderblade, blogs osv. Men der er dog en bog jeg har læst og som jeg virkelig elsker og det er Jim Lyngvild's bog "SCHYYY". Den handler om en jysk pige ved navn Nina Rask, som efter sin mors død flytter til København og får et job på et stort dansk modemagasin. Her følger man hendes kamp for at passe ind i den hårde branche, samt får opklaret mysteriet omkring hendes Mor's død, som faktisk har mere med hendes nye omgangskreds at gøre end man umiddelbart skulle tro. Den har tilpas meget gossip, fashion, drama, spænding og så er den meget velskrevet og "nem" at komme igennem. Samtidig er den rigtig fed hvis du interessere dig/ved noget, om modebranchen, for der er rigtig mange af karrakterende i bogen som du nemt kan gennemskue hvem er, på trods af at Jim Lyngvild har lavet alles navne om. Bogen er baseret på virkelige hændelser og jeg kan uden tvivl anbefale den. Glæder mig allerede til at den bliver filmatiseret :) 5 ud af 5 stjerner vil jeg give den!! Håber Jim Lyngvild laver en 2'er eller nogle flere bøger i denne genre :)

6 kommentarer:

 1. Den må jeg se, om jeg kan finde enten på biblioteket eller i en boghandel. Glæder mig allerede :-)

  SvarSlet
 2. Forresten, jeg overvejer at købe de lilla admire sko, men er i tvivl om trenden holder så længe, og så er det jo mange penge at bruge på dem. Synes du jeg skal gøre det? Bliver bunden af skoen ikke hurtigt slidt ned? :-)

  SvarSlet
 3. Anonym: Jeg tror du kan få den de fleste steder :)

  Anonym: GØR DET!! Du bliver så glad for dem, for mit vedkommende har det bare været den BEDSTE investering, og de er jo et stykke Acne historie, ligesom Atacomaen, så de er værd at bruge penge på!! Syntes de holder rigtig godt, jeg har gået med mine hver dag under modeugen i sindsygt regnvejr og de er slet ikke gået i stykker :)

  SvarSlet
 4. Okay tak for din vurdering ;-)Man kan vel også selv bestemme, hvor lang tid, man synes de holder :-) jeg er virkelig også hooked på dem, men har desværre lige set de er udsolgt i 37 på deres hjemmeside. Du ved tilfældigvis ikke, hvor man ellers kan få dem henne? :-)

  SvarSlet
 5. Selvtak :) .. Det kan man nemlig, men hvis du er i tvivl om deres levetid, ikke rent kvalitetsmæssigt, men "trend" mæssigt, burde du måske overveje at tage dem i sort? Det er jo et mere "sikkert" valg end de lilla som er meget speielle..

  Du kan købe dem inde i Acne's butik inde i byen eller i deres afdeling i Illum..

  SvarSlet
 6. Mange tak. Så kan det være, man lige skulle give dem et kald :-)
  Det kan du have ret i. Dog synes jeg ikke de sorte er noget særligt. Der er bare et eller andet over de lilla ;-)

  SvarSlet