onsdag den 29. september 2010

// POLAROID //
Photobucket
Et af mine største ønsker er uden tvivl et Polaroid kamera. Syntes det er så super fedt og drømmer om at lave en kæmpe collage til stuen fyldt med oplevelser, foreviget med Polaroid kamera. Min kammerat Kasper som har butikken GOODS tager ofte billeder med hans Polaroid som han bruger som pynt i butikken. Idag da jeg var nede hos ham samlede jeg et par af dem sammen :) Syntes de er så oldscool!! Mig øverst til venstre sammen med Elise.

4 kommentarer:

 1. Hvor har han købt sit kamera/billederne?

  Er det på impossible-project?

  SvarSlet
 2. Jeg mener han har købt både kameraet og billederne i Tyskland. Og når han så mangler billeder bestiller han dem over nettet. Øh, har ik så meget forstand på det der impossible-project, hihi, hva er det??

  SvarSlet
 3. Hej igen Bitte,

  Lad mig lige citere noget jeg har skrevet (det er lettere):

  "For en østrigsk forretningsmand valgte nemlig sidste år, at opkøbe hele den gamle (og noget forladte) Polariod fabrik og alle de originale maskiner som hørte til. Så hans store plan bliver, at man vil genskabe det fantastiske analoge kamera og smide det på gaden engang i 2010.

  Ja, det er upraktisk, tager langt fra lige så gode billeder som vores digitale kameraer idag, men i en verden hvor alt bliver mere teknisk og teknologien når nye højder,så er det for en gangs skyld rart, at bringe noget så nostalgisk og "virkeligt" tilbage i vores hænder!".

  Nå men, problemet er (og har altid været), at priserne på billeder er så goddamn dyre + svært at skaffe. Det har selvfølgelig hjulpet mht. anskaffelsen med dette projekt, men prisen er stadig latterlig dyrt. Men må nok bare bide det sure æble og få investeret i et soooooooooon.

  SvarSlet