lørdag den 11. september 2010

Photobucket
Jeg har 1 uges ferie nu her og kunne rigtig godt tænke mig at bruge noget tid på at lære alle mine dejlige læsere, samt en masse nye blogs at kende. Nu har jeg endelig tid til at sætte mig ned og få kigget internettet igennem efter fede blogs/hjemmesider og måske få tilføjet lidt til min læser-liste. Samtidig kunne det være rigtig sejt at høre lidt om alle jer læsere!! Så hvis i har lyst, så smid en kommentar med lidt om jer selv og link endelig hvis i har en blog eller en hjemmeside, det kunne være super fedt at se hvem i er :) Samtidig vil jeg takke alle jer som kommer hen og siger hej når i støder på mig i byen eller på jobbet, det er super opmuntrende for mig, så det skal i have stor tak for :) God aften!!

12 kommentarer:

 1. hej, jeg hedder mona og er 18 år. blev student fra gymnasiet inden sommerferien og holder nu sabbatår. jeg har ikke fulgt med så længe endnu, så hvad laver du egentlig, altså uddannelses/arbejdsmæssigt? tak for en god blog! (: min blog er http://sssssupernova.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hej ☠
  - Jeg har fulgt din blog i lang tid, og jeg synes den er rigtig inspirerende og jeg kan rigtig godt lide din stil!
  I min fritid blogger jeg på min blog: www.fashionfromheadtotoe.blogspot.com
  Og så danser jeg rigtig rigtig meget hiphop, show, disco og ballet.

  Freja

  Btw. Jeg synes at det er en rigtig god idé at du vil høre lidt om dine læsere!

  SvarSlet
 3. Tak for jeres beskeder, jeg vil tjekke jeres blogs ud i løbet af i aftenen :)

  SvarSlet
 4. Heyhey :) Jeg har sørme da også fulgt dig i et stykke tid.. Synes du er for nice. Jeg selv bruger blandt andet min tid på 3.g, gammel musik og gamle interessante bøger. Derudover cruiser jeg en del rundt på nettet efter smukke og inspirerende billeder.. Synes helt sikkert at du skal tjekke min blog ud og giv endelig noget feedback :D Hyg dig i Spanien ellers, jeg er SLET ikke misundelig!

  xoxo

  SvarSlet
 5. Jeg er rimelig ny læser, men følger ivrigt med :) Og det gør jeg specielt fordi din stil er anderledes og meget inspirerende, det får i hvertfald mig til at turer noget mere med mit eget tøj! Min egen blog er 2 uger gammel, så det er ikke det vilde der er bygget op i nu, 5 faste læsere wuhuu! :)

  Til daglig læser jeg til design teknolog, så jeg blogger selvfølgelig om mode, men også om lingeri, tegneserier, gode steder i KBH og lægger mine egne tegninger op. Fantastisk at du vil høre om dine læsere, for vi syntes jo sikkert alle sammen vi kender dig vildt godt, også er det lækkert hvis du også kender os lidt.
  Nyd ferien - det ser vildt misundelsesværdigt ud!

  http://my-raspberries.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Jamen halløjsa, er Line Andree. Har fulgt din blog rimelig meget fra starten. Selvom vi to nok er lidt langt fra hinanden stillmæssigt, synes jeg alligevel din blog er ultra nice.

  Det er fedt at få et anderledes syn på moden, blive inspireret, og få nogle sjove ideer til sammensætning af tøj og accessories. Det synes jeg jeg får gennem din blog!

  Jeg er snart 19 år gammel, er dansk canadier, har haft min blog i lidt under et år, er blevet færdig på gym til sommer, skal holde sabbatår hvor målet er et par nice rejser og nogle dyre tasker.. og tja, det jo lidt om mig :)

  lineandree.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Hej :-)
  Elsker og forguder din blog.
  xoxo Caroline
  http://anewsituation.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Tjuhej "bittebitte"'s stil er sej - du må gerne checke mig.
  ok stopper med wannabe prosa/rap, men vil da osse gerne tilbyde min veninde's og min blog hvis du siger du har overskud til at se andre blogge...
  jeg personligt bor i øjeblikket i aalborg, da jeg studerer Art & Technology, som man åbenbart kun kan dér... er 21 år og blogger siden nytårsaften :)
  for nylig deltog jeg i et "happening" arrangeret af Only jeans, der gav bloggen lidt mere opmærksomhed, hvilket jo er skønt! (selvom jeg da selvfølgelig sætter pris på de læsere der er!)
  synes det er vigtigt at man som blogger finder andre blogge og på den måde kan skabe et virtuelt netværk; det er derfor skidegodt at kommentere på bloggene og skabe diskussioner/kontakt.
  godt initiativ med andre ord!
  cheerio,
  Ida aka "boussole" fra beinglorious.com

  SvarSlet
 9. Dejligt med så mange kommentarer :) Glæder mig til at tjekke jeres blogs ud!!!

  SvarSlet
 10. Hey bittebitte :-) har længe fulgt din blog, og du er utrolig inspirerende. og så er dit hår jo for sejt!
  Jeg har næsten haft min blog i et år nu, så det ville være super hyggeligt hvis du kiggede forbi :-)

  xoxo
  tannascloset.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Hey Bittebitte. Mit navn er Sara Frederiksen. Yeah vi har samme efternavn, og jeg fandt din blog fordi at min farfar lige havde fået facebook, og så var du en af hans venner, og så så jeg et link til din blog :) Din blog er simpelthen så sej, og du har den fedeste stil, jeg blev virkelig inspireret, så nu er jeg også begyndt at skrive blog. (Den er dog ikke så sej som din.)

  Ellers går jeg i 1.g på Sankt Annæ gymnasium, og jeg bruger rigtig meget af min fritid på at spille teater.

  Bliv ved med at skrive blog! Er blevet afhængig.
  Min blog: http://fusagernekommer.blogspot.com/

  SvarSlet
 12. Maaaaange tak for jeres fine kommentarer :)

  SvarSlet