fredag den 24. september 2010

// DIESEL TEST PATROL //
Igår aftes var jeg til Test Patrol med Diesel i en stor lagerhal ude ved siden af deres showroom i Nordhavn. Her var repræsenteret sælgere fra butikker i hele Danmark og der var fornemme mennesker på talerstolene som var kommet helt fra Diesels hovedkontor i Italien for at videregive deres budskab og lære os en masse om Diesel's fantastiske Denim. Her er lidt stemningsbilleder fra aftenen som endte med en stor fest :)
Photobucket
Goodiebag junglen hvor vi allesammen gik på jagt efter posen med vores navn på :) Hihi. Drengene fik en super fed denim jakke, underbukser, parfume og magasiner & pigerne fik et par super fine jeans, parfume og magasiner :)
Photobucket
Salgschef Kaiser :) En af de vildeste mennesker jeg har mødt!!!
Photobucket
Pigerne fra Vogue som vi hang ud med under hele Test Patrol. De er vores "overbo" i centeret :)
Photobucket
Maden var totalt speciel og kan ikke engang udtales. Det eneste jeg kender i denne kop er falafel. 
Photobucket
Rigtig skæg detalje at noget af maden var serveret i kræmmerhuse syntes jeg :) Rejerne var dybstegte og skulle spises HELE, det var sådan lidt skræmmende i starten, men det smagte fuldstændig fantastisk!! Hertil hjemmelavede fritter og en meget speciel "ærte mayonaise" som også var rigtig god :)
Photobucket
Masser af sprut og kolde bajere giver røde kinder :) Mig i denim skjorte fra Diesel (selvfølgelig) !!!
Photobucket
Arrangementet blev holdt i en kæmpe lagerhal lige ved siden af Diesels showroom ude på Nordhavnen. Hallen var inddelt af tæpper som udgjorde forskellige "rum" der hver især husede nogle stationer hvor vi skulle lære forskellige ting om henholdsvis Female, Male & Visuel Merchandising. Udover det gennemgik vi "Be Studip" konceptet som mange af jer sikkert kender, denne geniale kampagne fortsætter nemlig hele FW10 med en masse spændende kampagner, events og side løbende projekter :) Personligt elske jeg Be Stupid kampagnerne, de er lige i min ånd :)
Photobucket
Og så var der ellers gang i bordet med "bland selv kræmmerhus" muuuuuums :) Da vi ankom fik vi uddelt et "slik-ur" som i måske husker fra folkeskole tiden. De var i nogle forskellige farver, som vi senere fandt ud af symboliserede vores grupper under aktiviteterne, men selvfølgelig spise jeg mit armbåndsur med det samme og anede ikke hvor fanden jeg skulle gå hen :) Haha. Så kender man mig igen!!!
Photobucket
Jeg fik ikke taget så mange streetstyle billeder som jeg gerne ville, for der var et strengt program og masser af ting vi skulle nå at få ud af aftenen, men jeg fik dog taget dette :) Her ses Anna som er Visuel Merchandiser hos Diesel, Ida Marie som er denim ansvarlig hos Diesel og Paw som er fotograf :)
Photobucket
Der var fornemt besøg fra Italien, disse mennesker er ufattelig passioneret og ambitiøse omkring diesel og er med i hele design processen. De kunne fortælle totalt detaljerede hvordan hver eneste lille hul eller slid mærke var lavet i jeansene og de var virkelig fascinerende at høre på. De gennemgik også både Male og Female kollektionerne, så vi allesammen kunne se hvad der er i butikkerne nu og hvad der er af ændringer til næste sæson..
Photobucket
Med mig til Test Patrol havde jeg vores nye elev i Mr.harris, Nicklas, som jeg her har tvunget til at stille op til et billede til bloggen :) Hihihi. Dog er han ikke alene ;) Velkommen på bloggen Nicklas!!
Photobucket
Hihi, jeg er tosset med M&M med peanuts, så jeg undlod at "blande" ligesom alle andre og hamstrede straks et helt kræmmerhus kun med M&M's ... Grådig?? Tjaaaaaa... Kan ik' nære mig!!

Tak til Diesel for et super fedt arrangement :) Spændende, Lærrigt, Vådt og Dejligt :)

6 kommentarer:

  1. Some people totally hate it but I LOVE the Be Stupid campaign. It's so true!

    SvarSlet
  2. Ja det var ikke helt forkert :)

    SvarSlet
  3. du har vidst også taget en del på siden du begyndte at blogge:)

    SvarSlet