søndag den 5. september 2010

// 3,1 PHILLIP LIM FW10 //
PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket
Simplicity .. I like this ...

7 kommentarer:

 1. Absolutely adore all the shorts in this collection ! hadn't seen this collection yet , thanks for sharing . Greetings from Ireland . Hope you stop by some time and let us know what you think.

  xoxo

  Fifi and Niamh ( The WardrobeWars Girls )

  SvarSlet
 2. Kære Chris! :D

  For noget tid siden kommenterede jeg herinde i forbindelse med dit hår. Jeg har selv haft det kort i omkring et år nu, og er egentlig meget tilfreds med det. For nogle uger siden fik jeg så mit "øverste" - ligesom dit - permanentet. Jeg bruger almindelig skum efter badet, og derefter føner jeg det med den der ting, som man kan sætte på :b Men mine krøller blive meget stifte, if you know what I mean. De bliver meget hårde og stive, som ens hår normalt bliver, når man bruger skum. Det jeg virkelig godt kan lide ved din frisurer er, at dit permanente hår ser ufatteligt blødt, naturligt og ja.. normalt ud? Hvilke produkter anvender du? Jeg håber at du vil hjælpe mig :D

  Mange tak for en fantastisk blog!

  Kærlig hilsen,
  Stephanie :)

  SvarSlet
 3. Har du ikke internetforbindelse hjemme? Det er bare så ærgerligt, der går flere dage mellem dine indlæg :(

  SvarSlet
 4. Wardrope Wars: Thank you for the comment, i will check your blog soon!!

  Stephanie: Det problem kender jeg alt for godt. Men det er også det dummeste at bruge skum faktisk. Du skal bruge sådan noget "mouse" agtigt noget som blødgøre dine krøller og får dem til at se naturlige ud og ikke tørre og så efterfølgende style det med voks. Jeg bruger Sebastians "Potion 9" mener jeg den hedder, den krammer jeg i mit håndklædevåde hår og så føntørre det og styler det med verdens bedste voks, også fra Sebastian, kaldet "Mikrofibervoks". Det fungere rigtig godt :) Så ser krøllerne bløde og naturlige ud, men samtidig stylede :) ..

  Anonym: Ja det er super ærgerligt, vil nemlig rigtig gerne opdatere den hver dag, men så snart jeg har internet igen så bliver der lavet om på dette :)

  SvarSlet
 5. Mange mange tak for hjælpen, det er guld værd!

  SvarSlet
 6. opdateeeerrrrrr!!! :D

  xoxo

  SvarSlet
 7. Stephanie: Selv tak :)

  Sol: I KNOW!!! Kommer..

  SvarSlet