onsdag den 11. august 2010

// GODE LOPPE RÅD //
Jeg har som i nok har set, gjort mig en masse gode loppefund da jeg var i sommerhus i Gilleleje og er simpelthen så begejstret!! Derfor vil jeg lave nogle indlæg omkring de bedste loppesteder i Nordsjælland (Omkring Gilleleje området), så alle mine søde læsere selv vil have mulighed for at finde loppeskatte. Her vil jeg præsentere Gilleleje Torvedag og Tisvilde Loppemarked med lidt facts og billeder :)


GILLELEJE TORVEDAG:
Midt i Gilleleje centrum er der hver torsdag og lørdag i sommerperioden "Torvedag". Her er der musik, boder, arrangementer for børn, mad og god stemning. Torvet har åbent fra 10-14. Mange af boderne er lejet af butikkerne fra Gillelejes hovedgade, så mange af tingene er helt nye, blot til gode priser. Men der er også mange private mennesker der stiller op med gode gamle loppeboder, hvor du kan finde alverdens ting. Jeg har været til Torvedag hver sommer siden jeg sad i klapvogn som lille og jeg har mange gode minder derfra. Jeg kan helt klart anbefale jer at tage derhen, alt i alt er Gilleleje jo faktisk bare en sindsygt hyggelig by med en smuk havn, fantastisk mad og mange butikker. Her er lidt billeder :)
Photobucket
Hovedgaden i Gilleleje bliver lukket af under torvedag, så der er gågade for alle turisterne :)
Photobucket
Så skal der shoppes :)
Photobucket
I denne kasse fandt jeg mine fantastiske oversize øreringe som i måske har set i nogle tidligere indlæg.
Photobucket
Der kan kun betales med kontanter til Torvedag, så der var kø ved hæveautomaten.
Photobucket
Smukke skat <3


TISVILDE LOPPEMARKED:
Jeg var faktisk lidt skeptisk inden vi tog til Tisvilde loppemarked, for jeg ved at det er utrolig kendt og at folk kommer fra hele storkøbenhavn for at shoppe der. Jeg havde forventet at der havde været totalt overbooket af mennesker og at priserne var sindsygt dyre, men det var slet ikke tilfældet. Loppemarked havde en fantastisk stemning, folk var søde, der var SÅ MANGE fede ting og priserne var overordentligt rimelige. Loppemarked ligger på landevejen i Tisvilde (nemt at få øje på, fordi det er så stort) og har så vidt jeg ved åbent fra 10-15. Loppemarked har åbent hver lørdag hele sommerperioden. Tisvilde er stedet du skal tage hen hvis du vil købe smykker, gammelt modetøj, ting til hjemmet og andet nips. Der er fyldt med kendte mennesker, tror vi mødte 5-6 stykker og der er mange Københavnere og andet godtfolk, fordi loppemarked virkelig har fået en kult-status de sidste par år. Men det kan virkelig anbefales :)
Photobucket
Mig og Elise på vej hjem med alle vores gode fund - Blandt andet her jeg købte skrivemaskinen, 501erne og det store nitte armbånd. Vi fandt begge en masse gode sager og brugte alle vores penge :)
Photobucket
Min smukke lillesøster fik også erhvervet sig et par ting :)
Photobucket
Ret sej vest efter min mening :) Den var desværre solgt og hang kun til pynt.
Photobucket
Og der forhandles. Elise er rigtig "loppe-agtig" med mavetaske, hihi :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar