tirsdag den 17. august 2010

CFW // SPOTDING BLOGER FEST
Photobucket
I fredags holdte Fiona Jane fra bloggen SPOTDING en stor blogger camp i Terminal 2, hvor der kom bloggere, fotografer og journalister fra hele verdenen og deltog. Kunne desværre ikke deltage fordi jeg selv var på arbejde, øv øv. Heldigvis stoppede løjerne ikke der, og om aftenen var der fest i "det blå rum" som er en del af Simons. Der var gratis øl, fantastisk musik hvor blandt andet Christel fra MIELMONMIEL spillede og masser af spændende mennesker, selvfølgelig mest bloggere. Der blev festet i det private rum frem til kl. 24, hvorefter dørene åbnede til det kæmpe store Simons. Her er lidt stemningsbilleder, samt billeder af nogle af de spændende mennesker jeg mødte i løbet af aftenen :) Enjoy!!
Photobucket
Fik mig en snak med YVAN RODIC bedre kendt som FACEHUNTER, som her leger DJ :) Mødte ham også til BZR modeshowet hvor han valgte at stille sig aller bagerst på trods af at han havde frontrow pladser, så er man lidt vigtig eller hvad?! Men han var nu meget flink, hans "status" taget i betragtning :)
Photobucket
Hyggede mig hele aftenen med min kollega Mark fra BAJERBLOG og Love Di Marco fra HappySocks, og JA han hedder faktisk "Love Di Marco", så selv hans ID, hvor vildt er det ikke lige??
Photobucket
Stalker billede, men syntes bare de var så seje :)
Photobucket
Så mødte jeg en af mine idoler indenfor bloggin nemlig spanske Pelayo fra KATELOVESME. 
Photobucket
Smukke og søde Maria fra VANILLASCENTED mødte jeg både her og til Diesel festen, hendes blog er uden tvivl en af mine favoritter sammen med vores danske super piger fra ANYWHO
Photobucket
Fiona Jane fra SPOTDING som holdte festen & jeg selv. Det eneste billede af mig i hel figur fra den aften (var rimelig godt fuld). Var dog ret afslappet i tøjet med sweat fra Acne, Nederdel fra Fifth Avenue Shoe Repair, Sko fra Acne, Vest fra Samsøe & Samsøe, D.I.Y bæltetaske og Vintage smykker.
Photobucket
Her ses sko designeren Minna Parikka, elsker hendes stil, tjek hendes hjemmeside HER. Herren på billedet er Emil, som er fashion editor hos SMAGAZINE
Photobucket
Min kollega Mark fra BAJERBLOG
Photobucket
Pholoso, stylist fra Antwerpen. 
Photobucket
Otillie Landmark, Fiona's assistent er virkelig cool og smuk i sit vintage tøj :)
Photobucket
Og så var der ellers gang i den på Simons efterfølgende med klasse DJ's !!!
Photobucket
Men også med ALT ALT ALT for mange mennesker, Simon er åbenbart det nye "IN STED" ?!?!?!
Photobucket
Haha, stiv, træt og enormt sulten skal man lige forbi Burger King på vej hjem - Obligatorisk :)
Photobucket
Mums så lækker med sesam på læben og det hele :) Men hold kæft en god aften!! Tak for det allesammen..
Photobucket
En mega nice bil som Mark og jeg blev kørt ind til byen i af hans kammerats storebror :)

18 kommentarer:

 1. Det er da ikke Acie!?

  SvarSlet
 2. Undskyld, men er det virkelige Acie?!?!
  Jeg følger hendes blog hver dag, og synes bare slet ikke det ligner hende..
  Men fed blog ellers :-)

  SvarSlet
 3. Jeg tror ikke, det er Acie, du har hilst på :D

  SvarSlet
 4. love the pictures.....but the one with the burger is best :D
  all the best to copenahgen ;-)

  SvarSlet
 5. Mystery girl hedder Ottilie og arbejder som assistent for Fiona :) Mødte hende også til trailerpark.. fed stil og super sød pige!

  SvarSlet
 6. Haha - ja, det er altså ikke fordi jeg ikke ville sige hej (at all), men en læser skrev lige og spurgte om det mon virkelig kunne være mig der havde været til fest med BitteBitte, for billedet så helt forkert ud... Og jeg kunne heller ikke helt forstå det, for jeg har jo bare været hjemme i Stockholm, så det skulle have været en fest heroppe og jeg synes altså ikke lige der havde været nogen danskere i farvandet lately:) Så hate to break it to you, men det er ikke mig du har snakket med - men jeg synes absolut vi skal ta en øller i fremtiden:) Og jeg kan godt forstå misforståelsen - hun sidder jo dér og er lyshåret i en Acie-farvet blazer; det skal jo gå galt til sårn' en bloggerfest:D

  KH fra
  Acie:)

  SvarSlet
 7. Hehe, har hende pigen sagt hun var Acie?

  SvarSlet
 8. Haha, hvor grinern!! Hun præsenterede sig ellers som Acie, fuck hvor mærkeligt :) Du må have en meget stor fan!! Hehe..

  SvarSlet
 9. Altså! det er nogle vild nice billeder, du altid blogger! det er en fornøjelse at følge dig!!

  Cecilie ;)

  SvarSlet
 10. Har lige brugt ualmindelig lang tid på at læse en masse af dine gamle blog posts (og har syntes det var virkelig hyggeligt) - og nåede tilbage til dem fra før du blev klippet. Og bliver nødt til at sige: hold nu kæft en forskel! Det hår du har nu, er for vildt - og giver et helt andet (og langt federe) udtryk end det lange. Så meget forsinket et totalt thumbs up for at turde noget andet - som desuden klæder dig fremragende! :o)
  /Hald

  SvarSlet
 11. Hey.. vil bare sige at jeg synes din blog er super fed, jeg fandt den lige for at en veninde sende en link. Nice billeder!

  SvarSlet
 12. Tak for jeres fine komplimenter :)

  SvarSlet
 13. hej. er vild med din blog, den er for cool - kig forbi min hvis du har lyst Linebiine.blogspot.com (:
  // Linebiine

  SvarSlet
 14. Super fed fest! Jeg var der også selv og må indrømme at jeg elsker dine sko:)

  Smil Ditte
  /Modekolibrien.dk

  SvarSlet
 15. Hej :)
  Det nogle flotte billeder, og er vild med dit tøj og dit hår, er selv kort håret over overvejer at få undercut i siderne :)

  Og må jeg ikke spørger om hvilken model du har brugt til dit blogdesign, jeg er mest ude efter den sorte tykke streg der adskiller dine indlæg :)

  Mvh pernille

  SvarSlet
 16. Jamen... Pelayo... ÅH! Heldige tøs!

  /Anne

  SvarSlet
 17. Tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg har ikke brugt nogen model til mit layout på bloggen, det er en kammerat der har lavet det med HTLM koder. Kiss

  SvarSlet