mandag den 5. juli 2010

// ADMIRE ADMIRE ADMIRE //
Jeg kan simpelthen ikke få armene ned, har lige modtaget disse "Admire" fra Acne idag. Dette er afløseren for den elskede klassiker "Atacoma" som mange af os har drømt om hele sidste sæson. Den er nu død og færdig og som efterfølger til den har de designet dette vidunder. 12,5 cm hæl og 4,5 cm. plateau. Det vil sige at jeg bliver næsten 190 cm høj, haha. Men jeg elsker dem så meget, kan virkelig ikke få luft, har glædet mit til dem siden jeg var på indkøb for et halvt år siden og nu er de endelig kommet!! Skal rocke dem hele sommeren, efteråret, vinteren og næste sommer :) Haha. Glæder mig til for alvor at indvie dem under modeugen i August. De findes også i sort og grøn. Jeg har købt dem i farven "Lilac" og tro det eller ej, de er virkelig gode at gå i, slet ikke som stiletter. Hvad syntes i?? :)
Acne "Admire" - Pris: 3496 kr. Køb dem HER

17 kommentarer:

 1. Jeg elsker dem så meget..!

  SvarSlet
 2. de er alt for meget (:

  SvarSlet
 3. Præcis!! Netop det jeg ELSKER ved dem :)

  SvarSlet
 4. Sygt fede!!!! Hvor kan man få dem i lilla?

  SvarSlet
 5. De er grimme, det er jo ikke dig bag alle de billeder Christo. Vi kender dit rigtige jeg..

  SvarSlet
 6. Laver du ikke snart en salgsblog? eller sætter noget til salg.

  SvarSlet
 7. Jo jeg skal nok tage mig sammen til at få lagt nogle "til salg" ting herind, har faktisk rigtig meget jeg skal af med..

  Jeg ved faktisk ikke hvilke butikker der har købt hvilke farver, jeg har som sagt købt mine på indkøb og har fået dem med posten nede i butikken, men jeg går ud fra at Acne butikken har/får alle farver :)

  SvarSlet
 8. er begejstret over dit farvevalg :-D

  SvarSlet
 9. Til anonym: du skriver at du kender den rigtige Christo (hvis du virkelig gjorde det, ville du også vide, at hun ikke kaldes det længere, det er hundrede år siden). Hvad får du ud af at skrive sådan en kommentar? Det er jo ubrugeligt i alle slags sammenhænge.

  Lad hellere være med at sælge ting igennem bloggen, vi lejer en stand på Remisen Loppemarked på Øterbro inden længe, hvor alle kan komme og kigge og samtidig hilse på os - det er lidt mere hyggeligt end at sælge over nettet :)

  -Elise

  SvarSlet
 10. Taaaak Gina ;)

  Haha, elsker din kommentar Elise, totalt arrig :D Hahahaha..! <3

  SvarSlet
 11. SÅ fede!! Og alt for meget ja - men på den fede måde!!
  Glæder mig til at se dem i forskellige outfits!!
  SÅ COOL!! :)

  PS. Virkelig lækker blog - og FED stil!!! Looove it!!

  SvarSlet
 12. holy crap! de er fierce! tror ikke der er mange der tør købe et par lilla plateau sko til 3,5k ;)

  SvarSlet
 13. Taaaak :) .. Har heldigvis ikke givet fuld pris for dem..

  SvarSlet
 14. lidt for meget?

  SvarSlet
 15. @Anonym, du kender tilsyneladende ikke Christina mere. Folk ændrer sig, andet ville da være kedeligt. Selvfølgelig er hun ikke som hun var, savner du hende siden du hater så meget?

  SvarSlet