tirsdag den 22. juni 2010

// SEX AND THE CITY 2 //
Igår var Elise & Jeg inde og se årets must-see film: Sex and the city 2. Den var så fantastisk at jeg syntes den fortjente en lille anmeldelse her på bloggen. Jeg må sige at hvis du er Sex and the city fan - ligesom mig - så vil du ELSKE denne film. Handlingen er skøn, der er en fantastisk morale, du både griner & græder og så er stylingen som altid virkelig fantastisk. For at nævne nogle få kjoler, så elskede jeg Kim's nittekjole til bøssebrylluppet, Samantha's røde kjole med nitte skuldre da de optræder med diskoteket og Carrie's outfit da hun møder Aiden på markedet. Alt i alt er den spændende og jeg syntes at alle karaktere har udviklet sig på interresante måder. Det er sådan en film du ville ønske ikke sluttede og som du håber der kommer endnu en efterfølger til. Alt i alt kan jeg kun anbefale alle jer SATC fans at gå ind og se den, den er alle pengene værd :) Hvad syntes i læsere? Var i ligeså tilfredse med 2eren? Man begynder at savne serien syntes jeg!!

3 kommentarer:

  1. Jah sys det var en fantastisk film og ville godt have en 3'er.... men sys nu stadig godt at standford og anthony skulle have været noget mere med !!!!!!!!!!!!!!!!!! de er så dejlige :D

    SvarSlet
  2. Ja jeg ku' nu godt lige se 2 afsnit på tv3 hver aften.. Selv om man har boksen er det bare ikke helt det samme som når det sendes i fjerneren :)

    Og btw, så var filmen fab! ;)

    SvarSlet