lørdag den 12. juni 2010

// Margrethe //

I forgårs blev min højt, højt elskede cykel Bertha tyvstjålet. Det var virkelig en dag i sorgens tegn. Bertha har jeg fået foræret af mine forældre i studentergave sidste sommer, og jeg har været meget, meget glad for hende. Men nu er hun væk. Jeg har derfor købt mig denne smukke nye cykel, som jeg har døbt Margrethe. Hun er selfølgelig ikke Bertha for mig, men må nu indrømme, at hun er ret fiks! Så velkommen til Margrethe! :)


6 kommentarer:

 1. Sikke en fin cykel! Det passer fint til en guldfarvet (eller er jeg farveblind) damecykel, at dele navn med dronningen :)

  SvarSlet
 2. Den er desværre ikke 'rigtig' guldfarvet, men mere retro grøn - det er billedet der snyder. Men det var en fin kobling til droningen! ;)

  SvarSlet
 3. Ved hvad du mener! Min Fiemor blev også tyvstjålet fra mig!!! :(

  SvarSlet
 4. Hvor er din fine nye cykel fra?

  SvarSlet
 5. Den er købt hos Østerbro Cykler, som ligger i Slagelsegade, hvor jeg selv bor. Det er en helt ny cykel butik som lige er åbnet. Ham der ejer den er virkelig sød, og helt vildt god til at forklare om de forskellige dele på en cykel (jeg fik næsten et kursus da jeg købte hende!).
  Kan varmt anbefales! :) Han har i øjeblikket åbningstilbud, så jeg sparede 1000 kr. på Margrethe - det er jo altid dejligt!

  SvarSlet
 6. Cykeltyve = ondskab! Det er min største frygt at få stjålet min cykel.

  SvarSlet