søndag den 13. juni 2010

// Kød i Nordhavnen //
Min veninde Zinna går på Borups Højskole, og som er en kreativ højskole, med særlig fokus på at udtrykke sig vha. foto. Hun får indimellem nogle fotoopgaver, hvor vi hjælper hende. Denne gang var det noget af en makaber opgave, og jeg har været meget i tvivl, om jeg skulle lægge billederne ud, da de er lidt rå og vi ikke har synderligt tøj på. Projektet i sig selv gik ud på, at Zinna fik opgivet et tema, og så skulle hun selv finde et udtryk. Så vidt jeg husker var temaet mode - og det har hun forsøgt at gøre mere jordnært/håndgribeligt/kødligt, ved at iklæde os bacon-bikinier. Alle billederne er taget i nogle forladte containere vi fandt ude i Nordhavnen. Da vi var færdige med at skyde bikinibillederne, slap fantasien lidt løs, som I kan se på det 2. og 3. sidste billede. Jeg har kun valgt et meget lille udsnit af alle de flere hundrede billeder hun nåede at tage, da jeg synes de resterende er for voldsomme. Nå, da forklaringen og formaliteterne er på plads, skal det siges, at det var helt vanvittigt sjovt at skyde de her billeder! Især fordi vi i starten var temmelig bange for, at røre ved det rå kød (som Zinna havde hentet ude i kødbyen). Men til sidst da der blev hevet glimmer frem og det hele blev lidt komisk, gik det som en leg. Vi grinede og pjattede, og det hele var lidt surrealistisk. Her kan I se resultaterne - det første og sidste billede har været en tur igennem et fotobehandlingsprogram, og de andre er råt format, direkte fra kameraet..


Tartar skulle jo være en specialitet... Har vi hørt.

9 kommentarer:

 1. Fede billeder. Jeg kan godt lide lyset og de lidt rå omgivelser!

  SvarSlet
 2. Rå, men virkelig fede billeder! :)

  SvarSlet
 3. FANTASTISK!!!!
  Virkelig fedt! Genialt fundet på.

  SvarSlet
 4. KÆFT NOGLE SKANKS! jeg elsker det <3 snart fællesbilleder igen... savner at være nøgen med jer;)

  faur is auuuuut

  SvarSlet
 5. Elsker at læse den her blog, og Elise du burde virkelig starte din egen blog :-) Fede billeder, de minder mig om "Jana Serbak: Vanitas: Kødkjole til en albino anorektiker" No har fealings!

  SvarSlet
 6. Super flotte billeder, super smukke piger! ;)

  SvarSlet
 7. Mange, mange tak for den positive feedback! Jeg er glad for, at I synes om billederne, og at der ikke er nogen som finder dem stødende!

  Faur: How's life in Italy!?

  Tak Linn, det er fedt at høre! Tanken om at starte min egen blog har da strejfet mig, men jeg ved ikke helt om det er mig endnu - men det er i hvert fald sjovt at gæsteblogge, så selvom Chris snart er hjemme igen, er det ikke det sidste i hører til mig :)

  SvarSlet
 8. ELSIE - prøv lige at følg lidt med ing... Jeg er HJEMME!! (lang historie!) og jeg er klar på noget klamt snart.. jeg er jo efterhånden også snart den eneste i den her verden, der ikke har set din lejlighed endnu.. så ville blive meget glad, hvis jeg i den NÆRMESTE fremtid blev inviteret til en lille snack!!! evt nogle øller... ellers håber jeg det kører for dig flise, vi snakkes ved!! asap.... :D kysss caro

  SvarSlet
 9. Er du det!? Nå.. Jamen. Okay? Det lyder mærkeligt, det må jeg lige høre om når vi ses!
  Jeg tænker, at holde lidt tamtam ikke denne weekend, men næste - prøv lige at stik en føler ud for mig? Jeg laver lige en tråd i aften!
  Solskin og kærlighed

  SvarSlet