torsdag den 20. maj 2010

// READER REQUEST // 
//STUDENT 2010 //
En sød læser har været så venlig at komme med et ønske til et indlæg. Hun bliver student i år og har svært ved at finde ud af hvad hun skal iføre sig til sin translokation. Jeg blev selv student sidste sommer og jeg kan tydeligt huske hvor svært jeg selv havde ved at finde det helt rigtige. Samtidigt var der jo det store dilemma, translokation og vogntur - Samme sæt?? Så her vil jeg give en lille guide til hvordan man kan klæde sig til sin translokation, samt hvad du skal gøre og ikke gøre med hensyn til ens påklædning på vognturen :) 


Translokationen - Den hvide kjole:
Det er en gammel tradition at man skal bære hvid kjole på translokations dagen når man får overbragt sit eksamens bevis og skal have taget klassebillede med huerne, så det syntes jeg i skal stå ved. Det er skide svært at finde hvide kjoler uden det bliver sådan et "Hej jeg er mælkepige" look, men har har jeg fundet et par stykker, hvoraf jeg syntes Acne har mange fine. Jeg syntes godt man må bruge lidt ekstra penge på sin translokations kjole, da det er et virkelig specielt øjeblik og kjolen sagtens kan bruges igen og igen.
1. Kjole fra Acne, 1800 kr. 2. Kjole T-shirt fra Acne, 600 kr. 3. Kjole fra Vanessa Bruno, 2340 kr. 4. Kjole fra Acne, 1395 kr. 5. Kjole fra Acne, 4295 kr. 6. Kjole fra H&M, 249 kr. 7. Kjole fra Asos, 667 kr. 8. Kjole fra Asos, 400 kr. 


Translokationen - Skoen: 
Når man iføre sig en hvid kjole er det vigtigt (efter min mening) at tænke meget på skoene og smykkerne. Hvis du tager små blomstrede ballerinaer på og en hårbøjle i håret kommer du meget nemt til at ligne en lille "pusse-nusse-pige" fra en økologi reklame og det vil man jo meget nødig. Jeg syntes at et must til hvide kjoler er et par sorte grove sko, og det der derfor det jeg har valgt at vise jer. Med hensyn til smykker er der jo massere at vælge imellem, men jeg mener at man skal pifte kjolen godt op for at det ikke bliver for kedeligt. Samtidig er et par fede sorte sko jo noget man aldrig kan få for meget af :)


1. Acne, 2595 kr. 2. Acne, 2995 kr. 3. Asos, 801 kr. 4. Michael Kors, 1440 kr. 5. Minimarket, 3072 kr. 6. Alexander Wang, 4300 kr. 7. Alexander Wang, 5000 kr. 8. Mango, 700 kr. 


Vognturen: 
Noget enormt vigtigt som jeg ville ønske jeg havde fået fortalt da jeg selv blev student, er det med vognturen. Vi stod med mangel på erfaring og ikke vidste om vi skulle beholde translokationskjolen på eller om vi lige hurtigt skulle skifte. Her er et godt råd, som i vil takke mig for senere: ALTID skifte jeres hvide kjole ud, i skal ikke have noget på der er hvidt, eftersom det er lige til at smide ud bagefter. Samtidig så prøv at iklæde jer noget som ikke sidder for stramt, altså så du kan bevæge dig med dans og gøgl. Et andet utrolig vigtigt tip er skoene, for det første så lad vær at tage nogle sko på der har kostet over 300 kr, for de er uden tvivl til at smide ud efterfølgende og drop de høje hæle. Tænk fremad i forhold til vejret,  er det koldt så tag en hættetrøje med og er det varmt så tag badetøj på indenunder dit tøj, der er sikkert en fra din klasse der har swimmingpool. Det var sådan lidt forkellige tips som jeg håber i vil følge så i ikke ender i samme situation som mig (smadret hvid kjole, ulækre blå føder, ingen tur i poolen som den eneste og et par ødelagte stiletter) hehe :) Nedenfor har jeg fundet et par ting jeg gerne ville iføre mig hvis jeg skulle på vogntur igen i år, men husk at tænk med jeres budget-hjerne, for det bliver helt sikkert smadret!! Buksedragter er dejlige for der har du fri bevægelighed, men jeg vil helt sikkert sige at et par short, en tanktop, havaianas og en bikini indenunder er en klassiker :) Det virker!!
0. BH fra H&M, 99 kr. 1. BH fra Seneca Rising, 450 kr. 2. Shorts fra Alexander Wang, 3200 kr. 3. Klipklappere fra Havaianas, 150 kr. 4. Tank top fra Wildfox, 680 kr. 5. Nederdel fra Sophomore, 300 kr. 6. Buksedragt fra Stine Goya, 1800 kr. 7. Klipklappere fra Havaianas, 100 kr. 8. Shorts fra Acne, 1295 kr. 9. Buksedragt fra Acne, 1195 kr. 10. Tanktop fra 5preview, 480 kr.


Tillykke til alle jer studenter - Nyd det, i får det aldrig igen :)

12 kommentarer:

 1. acne kjolen/t.shrit er den hvid enlig? for kan ikke finde den i hvid nogle steder

  SvarSlet
 2. Ja det var den i hvert fald herinde på nettet :)

  SvarSlet
 3. hvad side fandt du den på?

  SvarSlet
 4. hvad side fandt du den på?

  SvarSlet
 5. acne t-shirt/kjolen? den hvide

  SvarSlet
 6. Uuuhhh det kan jeg ikke huske.. Youheshe tror jeg...

  SvarSlet
 7. Der findes den ikke i hvid. `?

  SvarSlet
 8. Så må den være udgået eller sådan noget? Ring ind til Acne butikken og spørg, jeg er sikker på den findes ellers havde jeg jo ikke kunnet gemme billedet, det kan bare være youheshe har den udsolgt..

  SvarSlet
 9. Elsker din blog.
  Skoene fra minimarket har jeg købt til 2600 i Flying A? (:

  //Mille
  treschicforus.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Hold da op det var da alligevel mange penge at spare i forhold til at købe de over nettet :)

  SvarSlet
 11. Kan du give linket til kjolen nr. 8 fra ASOS ? :)

  SvarSlet