fredag den 19. februar 2010

I GOT INK'ED


I onsdags fik jeg lavet 2 nye tatoveringer til min samling. Fik lavet en ring på min venstre ringefinger, som er en helt enkel streg der går ned i et V. (Min mor hedder Vibeke, derfor). Udover det fik jeg lavet et lille anker, også på venstre arm (Kate Moss, i know). Fik tatoveringerne af 3 af mine veninder i 20års fødselsdagsgave. Elsker dem!! Det varer helt sikkert ikke længe før jeg skal ind og have lavet flere, 6 tusser er langt fra nok til mig :)

7 kommentarer:

 1. Wow, det må jeg nok sige. Virkelig fede og enkle tattoos. Kan super godt lide ringen :) Har kun en enkelt, men går med planer om flere.. Det er lidt ligesom med sko, det er svært at stoppe ;)

  SvarSlet
 2. Hvad med, at vi fik også nogle flere når pengene ruller ind smukke?

  SvarSlet
 3. Hvor er den der bille ring fra?

  SvarSlet
 4. C: Mange tak, det er præcis sådan jeg har det!!

  Nick: JA DET SKAL VI DA!!

  Anonym: Den er fra et gøglertelt på en festival..

  SvarSlet
 5. hvor er dine tusser flotte. overvejer også at få lavet den første. kan ret godt lide den stil dine tusser er i, er der et sted du kan anbefale?

  SvarSlet
 6. Tak :) Ja jeg kan uden tvivl anbefale Mik's tatto inde på Vesterbro. Den ligger i Abel Cathrines gade 5 min fra hovedbanegården. De er virkelig dygtige og professionelle, og priserne er faktisk rigtig rimnelige. Alle mine venner, mig selv og min kæreste får tusser derinde!!

  SvarSlet
 7. EJ hvor er dit anker flot! nu bliver jeg helt misundelig! jeg har selv to tatoveringer, og jeg vil gerne have flere (:
  Er bare i tvivl om hvordan man PLUDSELIG ved hvad man vil have lavet, har du nogen ideer til hvordan man kan få ideer?

  De bedste hilsner
  Pernille cr

  SvarSlet