lørdag den 20. februar 2010

DAGENSJakke: Fifth Avenue Shoe Repair. Strømpebukser: H&M. Smykker: Blandet gøgl. Bælte: Diesel. Shorts: Acne. Sko: Shöfolk. Top: Acne.

5 kommentarer:

 1. Hvor kan skoene købes?

  SvarSlet
 2. jeg vil gerne spørge om det samme :-)

  SvarSlet
 3. Hej :) Jeg er virkelig fan, at de acne jeans med ruskind på, som du har vist i et indlæg længere ned. Ved du, hvad modellen hedder og hvornår de kan købes?

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor er det fedt! Elsker simpelthen alle dine looks, og din blog er så sej!

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres søde comments..

  1. Skoene er fra Shöfolk, men jeg ved ikke hvilke butikker der har det til piger (har købt dem direkte fra showroom).. Ved at Pede og Stoffer på et tidspunkt havde mærket, men ved ikke om de har det længere?! .. Ellers kan i ringe ind til det argentur som hedder GENIUS COPENHAGEN, det er dem som har mærket, de kan fortælle jer hvem som forhandler det :)

  2. De Acne jeans jeg før har vist billeder af med ruskinslapper, er nogle som først kommer i butikkerne til August, derfor ved jeg ikke med sikkerhed hvad de kommer til at koste. Men ved at de er fra deres hovedkollektion og ikke fra jeans kollektionen, hvilket både gør at de er dyrere end normalt, men også at de ikke har navne på samme måde som Acne's jeans normalt har, derfor kan jeg ikke sige hviken model de er desværre :(

  SvarSlet