fredag den 1. januar 2010

Skønhed og Velvære

Dagen derpå er altid en dag hvor man er kvæstet, skudt af og ude af stand til at overskue noget. Dog er det også en dag hvor man kan finde tid til at pleje sig selv lidt, da både hår & hud tager skade af nytårs makeup, hårlak, glimmer bodylotion osv. Derfor vil jeg her lave et indlæg med mine favorit produkter, både til hår, ansigt, krop, negle osv. I må meget gerne smide en kommentar, hvis i har kendskab til andre lækre produkter :)

Hår pleje:

Da jeg har tyndt, ødelagt og spaltet hår, bruger jeg REDKENS' EXTREME linje. Jeg vasker mit hår med shampoen og conditioneren hver 3. dag, og bruger hårkuren 1 gang om ugen. Det er nogle fantastisk effektive produkter, men desværre ligger prisen også i den dyre ende.

Hår styling:

1. Når jeg glatter håret bruger jeg EVOKATIV voksen fra SEBATIAN til at samle mine spidser og til at ligge de små "strithår" ned i hovedbunden. Den er god at arbejde med, og ser ikke fedtet ud. 2. Hvis jeg ikke glatter håret, fremhæver jeg mit naturlige fald i håret, med REDKENS' leave in produkt FRESH CURLS. Du kan både putte det i vådt og tørt hår. Det klistre og fedter ikke, men giver håret et sundt look og så dufter det noget så skønt. 3. Hårlakken QUICK DRY 18 som også er fra REDKEN, bruger jeg uanset om jeg har glattet eller krøllet mit hår. Den holder håret på plads og tilføre næring og glans til det. Dit hår kommer til at se sundt ud, og din frisure bliver hvor den skal uden at lakken gør håret stift eller fedtet.

Ansigtspleje:

Jeg bruger hverken ansigtsmasker, skrubbecremer eller andre produkter til at fjerne bumser eller reparere uren hud. Mit bedste bud er at vaske ansigtet i iskoldt vand morgen og aften. Det renser og frisker huden op, og det har jeg selv gjort hele mit liv. Efterfølgende bruger jeg ELIZABETH ARDEN'S serum GOODMORNING SKIN SERUM, som simpelthen er guds gave til din hud. Den suger ind med det samme og din hud bliver blød som en babys. Efterfølgende bruger jeg OLIGO 25 ansigtscremen fra VICHY, som er uden parfume og konserveringsmidler. Den giver ansigtet fugt, uden at fedte og gøre huden skindende. Disse 2 produkter er uundværlige for mig, og nogle jeg har brugt i rigtig mange år.

Læbepleje:

Morgen og aften bruger jeg CLINIQUE'S læbepomade ved navn "ALL ABOUT LIPS". Den ligger sig som en hvid tyk creme lige når du tager den på, og i løbet af 4 minutter er en suget ind og har gjort dine læber helt fantastisk bløde og lækre. Til daglig og på arbejde bruger jeg en lip conditioner med solbeskyttelse faktor 15 fra MAC i farven "GENTLE CORAL" som fremhæver mine læbers egen farve på en rigtig fin måde og samtidig dufter virkelig dejligt.

Negle:

Som basis neglelak til hverdag og på jobbet bruger jeg udelukkende farverne fra ESSIE, som klart er dem som holder farven bedst og ikke skaller af. Til fest og særlige lejligheder bruger jeg forskellige farver fra enten CHANEL eller MAC, som har nogle mere iøjefaldende nuancer.

Parfume:

Da jeg har enormt meget parfume allergi kan jeg ikke gå med parfume, og bruger derfor duften MOLECULE 01 fra det engelske mærke ESCENTRIC MOLECULES som ikke indeholder alkohol og parfume, men som udelukkende er lavet af molekuler. Den er helt fantastisk og dufter virkelig dejligt. Det er en parfume jeg aldrig skiller mig af med.

Basis produkterne:

Vi har allesammen vores yndlings basis produkter. Dem som vi bruger dagligt og som vi bruger i store mængder. Jeg har den holdning, at produkter som ikke holder mere en 1. mdrs. tid, ikke må koste en bondegård når man stadig er studerende, det er simpelthen for dyrt. Derfor bruger jeg parfume fri deodorant fra VICHY til 130 kr. Parfume fri bodylotion fra MATAS til 50 kr. og makeup fjerner fra LOREAL (som virkelig fjerner alting), til 75 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar