fredag den 18. december 2009

Månedens fund


Acrimony er en af de mest inspirerende blogs jeg længe er stødt på, og de har også en web shop med mange anderledes og fede mærker. Det kan uden tvivl anbefales. Både blog og webshop er for begge køn. Kig forbi.

Web-shop: www.shopacrimony.com
Blog: http://blog.shopacrimony.com/


Blackbird er en kæmpe stor webshop både for herre og kvinder. Deres udvalg af mærker og sortiment er virkelig enormt, så der er uden tvivl noget for en hver smag. Sitet er nemt og overskueligt at finde rundt på, og der er altid rigtig mange gode tilbud.

Web-shop: www.blackbirdballard.com


Scoute kan du både finde og købe deres tøjmærke "Spend" samt læse deres blog som omhandler alt fra musik, kunst, mode og interiør. Siden er lidt svær at finde ud af i starten, men efterhånden som du finder ud af menuerne er der rigtig meget god inspiration at hente.

Web-shop & Blog: www.scoute.org


På denne japanske hjemmeside kan du shoppe fedt og anderledes tøj. Deres hjemmeside er kreativ og flot designet, men til tider lidt besværlig. Rigtig god til at finde inspiration på og lære nye mærker at kende. Stilen er rå og til tider uforståelig for os europæere. Måske er Japan bare længere fremme?? Jeg ved det ikke.. Men tjek den ud, et besøg værd :)

Web-shop: www.metalburger.com


Mange af jer kender sikkert denne side, hvor du kan købe alle slags skønhedsprodukter, hårprodukter og makeup, til markedets laveste priser. De har mange kendte mærker og menuerne er lette og overskuelig. Du kan virkelig spare penge på f.eks. REN og SEBASTIAN.

Web-shop: www.lookfantastic.com


Denne side er genial for alle jer der shopper meget på Ebay, Amazon eller Craigslist. Siden hjælper dig med at "snyde systemet", så du ikke skal betale told når du handler fra USA over nettet. Indehaverne har fundet et hul i den amerikanske lov, og har lavet et firma hvor du gratis kan oprette en adresse i USA og få sendt dine køb til, hvorefter de automatisk bliver sendt hjem til din egen adresse. Virkelig smart og besparende. Har ikke selv prøvet det endnu, men har fået tippet fra en ven som har brugt det med succes flere gange.

Site: www.shopusa.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar