torsdag den 1. oktober 2009

På besøg i Acne's showroom.
Forleden dag var jeg på indkøb hos Acne, i deres showroom ved gammelmønt. Deres SS10 kollektion kan efter min mening kun beskrives med et ord: Fantastisk.. Den indeholder alt fra nude farver, til sorte rockede kjoler og vintage agtige oldschool styles. Her er lidt af billederne fra besøget, men de er desværre taget med Iphone, så kvaliteten er ikke så god. Glæder mig til at modtage alle de ting jeg fik købt, efter jul :) Hvad er jeres favoritter??

Fede vintage-lignende cowboyjakker. Købte dog ikke Acne's da jeg allerede har bestilt en endnu finere en fra BlueBlood's eksklusive linje Avalon.

Afklippede højtaljede denimshorts holder også næste sæson ifølge Acne.

Disse herre-sko købte vi til butikken. Syntes de er super fine, og så har de den nemme pris af 600 kr. Jeg er sikker på at de bliver revet væk!!

Disse sko ville jeg SÅ gerne bestille, men da det desværre er herre sko, starter str. ved 41 :(

Her er Tine iført en af vores favoritter. Slangedragten!! Den er simpelthen for fed. Det er en heldragt i bomuld, som er mønstret som en slange. Simpelthen så rå!!

Disse short findes i 3 farver, hvoraf jeg selv bestilte denne. Dog syntes jeg også de sorte er monster fede. Se dem på www.anywho.dk

Arbejder man som mig i butik, kan man sikkert nikke genkendende til ømme føder, efter en 9 timers vagt, hvor du står op hele tiden. Jeg har længe ledt efter et par "fine og høje" sko, som jeg kunne holde ud at have på så mange timer. Syntes denne her er et rigtig godt bud. Endte dog med at købe den nye Estrada i stedet for, da jeg har været overlykkelig for min gamle denne sæson.

Det her er den sygeste blazer jakke jeg længe har set. Sort ruskinds blazer, oversize og med frynser. Virkelig cool (og dyr).. Sorry jeg er lidt grim at se på :)

Acne's overdådige sko kollektion. Kunne eje alle tingene!!!

De er simpelthen for vilde!!

All time favoritten hos de fleste Acne fans: Atacomaen i en ny fin farve :)

Hvem ville ikke eje disse?

Disse stiletter har jeg før omtalt her på bloggen. De findes i 2 versioner og er simpelthen det vildeste jeg længe har set. Hælen er et rustent søm og sindsygt tyndt. Billedet undervurdere denne sko helt vildt, for de er simpelthen så flotte og specielle når man ser dem "live".

Showroomet.

Bestilte denne fine Acne pung i læder til mig selv. Syntes den har en god størrelse og mange funktioner. Elsker også at den både kan bruges som clutch og som pung.

Acne's jeans kollektion bød på rigtig mange fede vaske denne sæson. Jeg valgte at købe disse 2 lidt mere smadrede stonewashes, da det er det jeg står og mangler i min garderobe pt.

Massere af dejlige lyse sommerfarver i kollektionen.

Simon (den rare bornholmske Acne sælger på herre siden) havde lidt af en oprydning efter vi var gået.

Sko kollektionen til herre var, (på trods af de leopardbetrukket sko), mere afdæmpet end på dame siden. Her er det komfort, kvalitet og enkle styles der er det vigtige.

Der var så mange jeans at vælge imellem, at det var svært at finde de helt rigtige. Jeg kunne eje i hvert fald 70 % af dem.

4 kommentarer:

 1. Hej .
  Muligvis et meget dumt spørgsmål - men det er fordi du har god kontak, du har haft mulighed for at bestille fra kollektionen nu, ik ? :)
  Os andre 'normale' er ikke så heldige at have den samme mulighed vel .. hehe

  Hilsen Emilie

  SvarSlet
 2. Hej Emilie.

  Det kan jeg fordi vi er en af Acne's store kunder. Så når vi er på indkøb og vælger hvad vi skal have til butikken, får vi altid lov til at købe alt hvad vi vil til os selv også :)

  SvarSlet
 3. ved du hvornår skoene og tøjet kommer på deres hjemmeside?:)

  SvarSlet
 4. Det kommer ca. samtidig med kollektionen :) De plejer at ligge det ind efterhånden som de får tingene på lager :)

  SvarSlet