søndag den 9. august 2009

Fashion Week: På Messe
Udover fester, shows og forskellige receptioner, er messerne også det store højdepunkt i løbet af modeugen. De 4 største messer i København er Gallery(Forum), Terminal 2, Øksnehallen og Bellacenter. I år nøjedes vi med at besøge Gallery og Terminal 2, da de fleste af vores leverandører er placeret disse 2 steder. Her er lidt billeder af nogle af de fedeste tendenser, nye kollektioner og et par upcoming mærker. 

Messen i Forum ved navn Gallery.

Dr. Martens

Dr. Martens holder for mit vedkommende 100% lang tid endnu, og jeg syntes dette års kollektion bød på rigtig mange fede styles. Især de forskellige lak modeller er fede.

One Teaspoon
Et upcoming mærke som jeg tror er værd at holde øje med, er det Australske mærke "One Teaspoon". Mærket er et typisk jeans mærke som levere spændende styles til gode priser, med en middelmådig kvalitet. Mærket har et skandinavisk look, og følger godt op på de mest populære tendenser. I denne sæson viser de mange lidt "rockede" styles, som jeg tror vil falde godt i os danskeres smag. Det er helt klart et mærke jeg vil følge op på, og holde lidt øje med fremover. Tror det kunne blive stort. 

Elsker denne afbleget nitte nederdel fra One Teaspoon.

Flying-A:
Flying-A har lavet en overraskende stærk kollektion i år, som uden tvivl er et kig værd. Jeg faldt over flere ting i kollektionen som jeg gerne ville eje. Syntes også det er super cool at mange at deres metervarer er Økologiske og genbrugsvenligt. Især denne biker-vest fangede min interesse.


Vibe Harsløf:
Jeg har aldrig hørt om denne designer før, men jeg var mere end overrasket da jeg nåede til hendes stand. Hendes kollektion hedder "Facet SS10", og er intet mindre end fantastisk. Jeg nåede desværre ikke at tage andre billeder af kollektionen end af denne hårbøjle, men gør jer selv den tjeneste at tjek hendes hjemmeside. Det er de vildeste smykker jeg længe har set og jeg er ikke et sekund i tvivl om at hun er en designer man skal holde øje med. www.vibeharsloef.dk


Årets vildeste stiletter: Acne.
De uden tvivl vildeste, fedeste og mest anderledes stiletter jeg så i år, kommer fra Acne's SS/10 kollektion. De er lavet af ruskind og er monster fede, med den sygeste detalje: hælen. Billederne udtrykker ikke nok, hvor vilde disse stiletter er. Hælene er helt tynde rustne søm, som går i forskellige længder. Jeg har aldrig set noget lignende, og jeg er 100% sikker på at jeg skal eje sådan et par næste år.


Magali Pascal:
Et andet mærke som folk viste stor interesse for, og som jeg er sikker på bliver rigtig populært herhjemme snart, er det rockede mærke Magali Pascal. Det er et hollandsk mærke, og deres kollektion er flippede, rå og ligetil. Jeg er tosset med kjolen og de små nitte-tasker som ses på billederne, og jeg var ikke den eneste!!


Årets stærkeste kollektion: 
Fifth Avenue Shoe Repair.
Jeg behøver ikke sige særlig meget, de få billeder taler for sig selv i dette tilfælde. Den uden tvivl mest rå, gennemførte og fine kollektion var efter min mening FASR Sommer 2010 kollektion. Der var ikke en finger at sætte på kollektionen, som havde alt fra kjoler, til chinos, til de vildeste sko og til blomstrede blazerjakker. Uden tvivl mit yndlings mærke!!

Kollektionen var både fantastisk på herre og dame siden.

Blomsterne gik igen på alt fra kjoler, hatte, jakker og sko.

Også denne gang havde Fifth et monster fedt sko program at vise frem.

Fifth er kendt for deres gode kvalitet og de asymetriske vilde detaljer. Her er en rigtig lækker cardigan med så meget særpræg at man skulle tro det var løgn.

Der var flere fede blomsterede kjoler jeg gerne gad at eje.

Denne herre-cardigan køber jeg til mig selv. Virkelig lækker kvalitet og oversize på den svenske måde. Bliver aldrig træt af det mærke!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar