onsdag den 27. april 2011

// DAGENS KLUNS //
Photobucket
Jakke Blue Blood      T-shirt Commes des Garcons      Shorts D.I.Y      
Sko Adidas      Halskæde Miss Bibi      Solbriller Ray Ban
// DEJLIG-SKØN FRIDAG //
Photobucket
En del af jer har efterspurgt sådan noget dagbogs-agtig opdatering af hvad jeg render og laver til hverdag, så her kan i da lige få et lille indblik i min onsdags-fridag :) Vasketøj, Hovedrengøring, Løbetur, Tage billeder til bloggen, Forbi Kasper i butikken, Spise middag med Sus på Katz og hjem i sofaen og se Showgirls :) Virkelig god dag!!
// EN KAFFE PÅ FORTOVET //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Idag var jeg forbi GOODS og besøge min kammerat Kasper :) Vi sad ude ved fortovet i det gode vejr, kiggede på mennesker og drak lidt kaffe :) Der er en fotograf der er igang med at lave en film omkring Kasper og hans butik - lidt skægt at skulle sidde og "snakke helt almindeligt" når man ved at der er en der filmer :) Hihi.. Husk at vinke til Kasper og Kenn når i kører forbi butikken i Classensgade, der er altid en plads i solen :) 
// LIGENU //
Photobucket
Ligger jeg i sofaen og ser en af mine yndlingsfilm på TV2 FILM. Nemlig "Showgirls" fra 1995 :) Uh den er bare god!!
// D.I.Y PROJEKT //
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mange mærker har givet deres bud på de populære "sweat-shorts", man da jeg ikke gider at betale en bondegård for et par afklippede jogginbukser gik jeg idag igang med saksen. Det resulterede i dette lille D.I.Y projekt og jeg er fint tilfreds med resultatet :) De er mega behagelige og jeg vil både bruge dem til at træne i, til at chille rundt i - Men også til festbrug med stiletter og en løs silkeskjorte. Dem skal jeg nok få glæde af :)
// ADIDAS IS ALL IN //
Photobucket
Lionel Messi, David Beckham og Caroline Wozniacki er med. Katy Perry, Justice, Jeremy Scott og B.O.B er også med, når en lang række passionerede personligheder – internationale verdensstjerner og lokale talenter – i dette forår folder sig ud over hele verden som en del af ’all adidas’ - adidas’ største globale kampagne nogensinde. Fra den 27. april og ca. tre uger frem vil de 10 danske all adidas-ambassadører løbende blive præsenteret på www.facebook.com/adidas og aktiveret via YouTube, online medier og blogs. Ambassadørerne vil desuden give prøver på deres kunnen ved forskellige lejligheder over sommeren – første gang under Copenhagen Distortion festivalen i begyndelsen af juni.  
" All Adidas" kampagnen fortsætter gennem hele 2011 i et mix af miljøer, som matcher og udtrykker adidas’ mangfoldighed. Jeg syntes det er et mega fedt projekt, og glæder mig til at følge de 10 danske talenter. En af mine favorit personligheder: Bloggeren, Dj'en, Yoga Instruktøren og Salgschefen for MoonSpoonSaloon Maria Schlüter, er en af de 10 ambassadører, og hende glæder jeg mig især til at følge da hun er mega cool og altid en stor inspiration hos mig :) Har du ikke besøgt hendes blog før, kan jeg varmt anbefale den!!
// EGEKILDE GOODIEBAG //
Photobucket
Modtog en lille goodiebag fra Egekilde med posten idag hvor der blandt andet lå deres nye Limited Edition vand med smag af Hindbær og Rabarber og selvom jeg normalt udelukkende sværger til danskvand med citrus, må jeg krybe til korset og sige at den er virkelig god!! Rigtig sommer-frisk :) Så den kan jeg altså kun varmt anbefale..
// NEW IN //
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Nogle nye ting som jeg er rigtig glad for!! Wee.. Glæder mig til at bruge det :)
Supreme Cap, Free People Shorts & Victoria Secret Undertøj :)
// CHRIS-ER-GLAD //
Photobucket
Jeg er så glad for tiden. Alting kører på skinner! Jeg har den bedste mavefornemmelse. Det er så rart! Sommer, Glad i hjertet og snart 11 dages fri :) Hvad mere kan man ønske sig?? Uh jeg går en god sommer i møde.
// FEJL PÅ BITTEBITTE //
Photobucket
Der har den sidste uges tid været problemer med domænet BitteBitte og i har derfor ikke kunnet besøge bloggen ved at skrive www.bittebitte.dk i browseren som i plejer. Mange har mailet og skrevet på facebook om jeg har lukket min blog osv, men det har jeg altså IKKE, der har blot været tekniske problemer hos min udbyder. Men det er ordnet nu :) Dog kan jeg informere jer om at hvis det skulle ske igen en anden gang, så kan i stadig finde bloggen på den gamle adresse: www.bittebitte-dk.blogspot.com. Så husk altid det :)

fredag den 22. april 2011

// DAGENS SLAPPE-OUTFIT //
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Sådan ser jeg ud når jeg har tømmermænd: Et rigtig afslappet sæt til en halv-lun sommer aften :) ..

Top Diesel      Strik Object      Læderjakke Costummade      
Bukser Costummade      Sandaler Friis & Companys      Halskæde Vintage      Briller Rayban      
// FANTASTISK MAD //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Vi grillede for første gang i torsdags og lavede rigtig dejlig mad :) Hold kæft det var lækkert!! Så er det sommer :)
// VELKOMMEN HJEM MAGNUS //
Photobucket
Mor-Lene har i den grad savnet sin søn som vi bød velkommen hjem i Katrup lufthavn i onsdags med flag :) Magnus har rejst rundt i Asien i nogle måneder og vi har virkelig savnet ham meget!! Skønt han er hjemme..
Photobucket
Denner får sig lige en kop Starbuck kaffe :) 
Photobucket
Solen skinnede og i haven ventede Magnus' livret: Håndmadder, Deller og Kartoffelsalat :)
Photobucket
Mange venner, veninder og familie var forbi og sige velkommen hjem til Magnus :)
Photobucket
Bluse Diesel      Shorts Vintage Levis 501      Skjorte American Vintage      
Bælte Vintage      Sko Adidas      Halskæde Miss Bibi
Photobucket
Magnus og Denner :) Mine 2 roskilde-camp-venner!!
Photobucket
Skønt med en kold kop i solen :)
Photobucket
Haha - Dejligt med gode venner der kan sætte grinet igang :)
Photobucket
Åh, så dejligt at have sin bedste ven hjemme igen efter så lang tid :) Havde sku savnet ham!!!
Photobucket
Magnus' smukke jyske kusine Josephine :)
Photobucket
Simon, Magnus, Denner & Jeg :) Dejlige gamle venner!!
Photobucket
Mine nye sneaks!
// NEW IN: ADIDAS GOODIES //
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Som før omtalt i DETTE INDLÆG, havde jeg valgt 2 ting fra Adidas Originals igennem arbejdet :) Nogle af jer har forsøgt at gætte hvilke 2 ting det var - ud af de mange fede items jeg havde luret på!! Her kan i så se hvad jeg fik :) Et par gule SL 72 W og en rocker sej bustier som er et samarbejde med Jeremy Scott..
// SOMMER MAKE-UP //
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Min favorit sommer make-up :) Elsker at holde øjnene helt enkle og sætte fokus på læberne!! Her har jeg en mascara på fra Clinique og en læbestift fra Mac i farven Vegas Volt A90.. Bruger aldrig pudder eller foundation..