torsdag den 26. august 2010

// BLACK BLACK BLACK //
Photobucket
Photobucket
Lige et hurtigt "dagens" fra igår hvor jeg var all in black. Totalt upraktisk nederdel og hat, blæsten taget i betragning.

Strik Monki      Bustier Gina Tricot      Nederdel Vintage      Bælte Vintage      Vest Samsøe&Samsøe
Støvler Dr.Martens      Hat H&M      Bæltetaske D.I.Y      Halskæde & Armring Pieces  
   Andre Smykker & Øreringe Vintage      Ur Casio      Flettede armbånd Figaros Bryllup
// MONKI MAGAZINE //
Photobucket
Igår aftes var Elise og jeg inde i Monki på Købmagergade til launching på deres nye magasin. Der var gratis old-school flaske (rød) sodavand, slikpinde og et eksemplar af magasinet til alle de besøgende og så havde butikken åbent til kl. 21. Der var også 20% rabat på alt i butikken, hvilket dog kun ordentlig kan betale sig hvis du køber mange ting, for det hele er jo så billigt i forvejen, hihi :) Samme arrangement har fundet sted i Monki's andre butikker rundt om i landet. Der var ikke så mange mennesker, men vi fik kigget lidt på nogle af varerne og Elise fandt en vinterjakke som hun måske nok kommer til at købe når vi får løn. Alt i alt en hyggelig aften, men jeg savnede nogle kolde bajere og lidt flere mennesker. Bladet i sig selv var dog ret godt, det har de klaret fint!! Der er mange fine artikler og flotte billeder :)
Photobucket
Photobucket
Meget fin turban lignende vinterhue fra Monki til 130 kr. så vidt jeg husker. 
Photobucket
Sko fra Monki til 350 kr.
Photobucket
Ret fin kjole som findes i en del farver, jeg kan godt lide den i kamel og armygrøn, pris: 350 kr. 
Photobucket
De her vanter er så grimme at man kun kan elske dem og så koster de den nette sum af 50 kr. :)
// NEW IN // ARMBÅND //
Photobucket
Jeg har fået dette armbånd af Elise som en feriegave fra Azorerne og jeg er helt vild med det :) Tak skat!!
// TRIBUTE //
Jeg har en masse lækre, skønne, fantastiske og dejlige venner/veninder som jeg syntes fortjener en plads her på bloggen. De inspirere mig altid og gør mig i skide godt humør :) Så her er en lille tribute til jer <3
Photobucket
SUS (DIGIMON) 
Photobucket
MARK (MOMSE)
Photobucket
KASPER (JA, BARE KASPER)
Photobucket
TINE (TINUS)
Photobucket
NICK (SKAT)
Photobucket
NICK (DYRET)
Photobucket
MAGNUS (BRORMAND) & KATHRINE (KALLE)
Photobucket'
JOSEFINE (JOSE) & LINETTE (JA, BARE LINETTE)
Photobucket
JULIE (DULLE)
Photobucket
ELISE (FLIZE)

tirsdag den 24. august 2010

// KONKYLIE RING //
Photobucket
Ring fra Thailand som jeg simpelthen ikke kan lade vær at gå med hver eneste dag. Den er lavet af en Konkylie, af en lokal fisker fra Krabi og er blevet lakeret så den skinner rigtig fint, er såååå glad for den :) 
// MUZIIIK //
Modeuge sangen :)
En gammel klassiker som altid kan få en op i gear :)
Bare dejlig at lytte til :)
Folkeskole Dejavu, dengang O.C. var det hotteste :)
<3 Nick & Chris <3
<3 Nick & Chris <3
Minder mig om Hamborg med Skat, Lukas og Sofie :)


Lidt og godt og blandet - nyt som gammelt. Har en rimelig bred smag. Elsker at ligge og lytte til musik lige inden jeg skal i seng. Sov godt allesammen, ses imorgen!!!
// DAGENS // VINTAGE & D.I.Y //
Photobucket
Photobucket
Skjorte Vintage      Shorts Levis 501 Vintage      Bælte Vintage      Miniturban D.I.Y af Vintage tørklæde      Bæltetaske D.I.Y      Smykker Vintage      Støvler Dr.Martens
// SHE'S CRISPY //
Photobucket
Det er sjælendt man ser piger med karseklippet hår, så da jeg så dette billede fra Stockholm taget af YVAN RODIC, måtte jeg simpelthen lige låne det. Hold kæft hvor er hun bare flot, hun bærer det bare så fedt og er virkelig fierce. Er der nogle der ved hvem hun er?? Jeg er totalt in love.. I hendes frisure altså.. hehe.. Og tjek lige hvor lidt makeup hun har på!! Intet hår og intet sminke, det er sku' godt klaret at hun er så smuk og karismatisk at se på :)
// BITTEBITTE FAVORIT //
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jeg læser ikke så mange bøger, primært fordi jeg ikke rigtig føler jeg har tid til det. Det er kun når jeg er ude og rejse at jeg virkelig får læst en bog fra start til slut - og jeg elsker det. Men dog er der en bog jeg kan læse igen og igen og altid sætte mig til at kigge i. Det er en bog jeg fik af min bedste veninde i fødselsdagsgave, nemlig "Influence" af Mary-Kate & Ashley Olsen. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er MEGA KÆMPE fan af Mary-Kate som helt klart er et af mine største stilikoner, så denne bog måtte jeg bare eje :) Bogen er en række interviewer som Olsen Tvillingerne har lavet med alle de mennesker der har inspireret dem i deres liv, samt en masse biografi og billeder. Personerne bogen omhandler er blandt andet Peter Beard, Alexandre de Betak, Bob Colacello, David Collins, George Condo, Francisco Costa, Diane Von Furstenberg, John Galliano, Lazaro Hernandez & Jack McCollough, Lauren Hutton, Karl Lagerfeld, Peter Lindbergh, Christian Louboutin, Margherita Missoni, Robert Lee Morris, Jack Pierson, Richard Prince, Terry Richardson, Giambattista Valli, Evan Yurman og selvfølgelig dem selv, som der er også er portrætter af. Bogen er fantastisk fordi den omhandler nogle utrolig spændende og kreative mennesker, og belyser dem på en meget anderledes måde. Det er en bog du kan sætte dig til at læse intenst i og dog en bog du bare kan bladre i og læse lidt hist og her, og det kan jeg rigtig godt lide. Samtidig er den fantastisk flot lavet, billederne er virkelig smukke og der er massere af ting der inspirere en når man læser den. Den kan sku' anbefales :) 

mandag den 23. august 2010

// TINE'S SKO //
Photobucket
Elsker simpelthen Tine's sko med de store englevinger. De er et samarbejde mellem Vivienne Westwood og Melissa, som er et mærke der laver sko kun i gummi som kan nedbrydes i naturen, virkelig smart :)
// JESPER'S SVENDEGILDE //
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
I lørdags stod den på Svendegilde med hele firmaet Mr.harris. Vores elev Jesper er blevet udlært og det skulle fejres. Aftenen startede med noget opvarmning i butikken og så videre til fest på Hjortespring kollegiet i Herlev hvor Jesper bor. Her var der pizza og kolde fadøl, hvilket faldt lige i vores smag :) Jeg var iført Vintage jeans, tank fra Acne, vest fra Samsøe&Samsøe, Acne Admire støvler, vintage smykker og D.I.Y mini turban lavet af min mormors gamle pynte tørklæde. 

1. Mig i butikken.
2. Mig som lige gør kassen færdig.
3. Min kollega Mark i Levis skjorte og Han Kjøbenhavn jakke.
4. Andreas og Mark er i højt humør.
5. Mig og aftenens vært Jesper, tillykke med dét :)
6. Peter & Lasse bliver lidt små kærlige.
7. Mig med min hjemmelavede mini turban.
8. Andreas i oversize tee fra Damir Doma's "Silent" og jeg :)
9. Mark & Peter. Tjek lige Peter's snegl over læben!!!
10. Min eneste kvindelige kollega, Tine :)
11. Min kæreste Nick, Andreas og Mark. Godt fulde :)
// APARTMENT CRAVING //
Photobucket
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bo sådan her. Elsker alt rodet, de store vinduer og ikke mindst billederne og hylderne på væggen. Dog er det nok bare ikke så hygiejnisk at bo så rodet. Men hyggeligt det ser det sku' ud og også meget personligt. Kunne gå på opdagelse i værelset i timevis :) link: CRISTALMILK
CFW // BILLEDE FRA SPOTDING //
Photobucket
Jeg fandt lige dette billede af mig og min kollega Mark på Fiona Jane's blog SPOTDING. Billedet er taget under modeugen til hendes blogger fest om fredagen. Fiona har været så sød at linke til min blog under billedet, så mange tak for det :) I kan finde indlægget, samt se en masse billeder fra festen HER :) Tjek i øvrigt også Mark's blog BAJERBLOG som er en blog kun med billeder, den er faktisk super cool :)

Sweatshirt Acne      Nederdel Fifth Avenue Shoe Repair      Lædervest Samsøe&Samsøe
Sko Acne "Admire"      Bæltetaske D.I.Y      Smykker Vintage

tirsdag den 17. august 2010

CFW // SPOTDING BLOGER FEST
Photobucket
I fredags holdte Fiona Jane fra bloggen SPOTDING en stor blogger camp i Terminal 2, hvor der kom bloggere, fotografer og journalister fra hele verdenen og deltog. Kunne desværre ikke deltage fordi jeg selv var på arbejde, øv øv. Heldigvis stoppede løjerne ikke der, og om aftenen var der fest i "det blå rum" som er en del af Simons. Der var gratis øl, fantastisk musik hvor blandt andet Christel fra MIELMONMIEL spillede og masser af spændende mennesker, selvfølgelig mest bloggere. Der blev festet i det private rum frem til kl. 24, hvorefter dørene åbnede til det kæmpe store Simons. Her er lidt stemningsbilleder, samt billeder af nogle af de spændende mennesker jeg mødte i løbet af aftenen :) Enjoy!!
Photobucket
Fik mig en snak med YVAN RODIC bedre kendt som FACEHUNTER, som her leger DJ :) Mødte ham også til BZR modeshowet hvor han valgte at stille sig aller bagerst på trods af at han havde frontrow pladser, så er man lidt vigtig eller hvad?! Men han var nu meget flink, hans "status" taget i betragtning :)
Photobucket
Hyggede mig hele aftenen med min kollega Mark fra BAJERBLOG og Love Di Marco fra HappySocks, og JA han hedder faktisk "Love Di Marco", så selv hans ID, hvor vildt er det ikke lige??
Photobucket
Stalker billede, men syntes bare de var så seje :)
Photobucket
Så mødte jeg en af mine idoler indenfor bloggin nemlig spanske Pelayo fra KATELOVESME. 
Photobucket
Smukke og søde Maria fra VANILLASCENTED mødte jeg både her og til Diesel festen, hendes blog er uden tvivl en af mine favoritter sammen med vores danske super piger fra ANYWHO
Photobucket
Fiona Jane fra SPOTDING som holdte festen & jeg selv. Det eneste billede af mig i hel figur fra den aften (var rimelig godt fuld). Var dog ret afslappet i tøjet med sweat fra Acne, Nederdel fra Fifth Avenue Shoe Repair, Sko fra Acne, Vest fra Samsøe & Samsøe, D.I.Y bæltetaske og Vintage smykker.
Photobucket
Her ses sko designeren Minna Parikka, elsker hendes stil, tjek hendes hjemmeside HER. Herren på billedet er Emil, som er fashion editor hos SMAGAZINE
Photobucket
Min kollega Mark fra BAJERBLOG
Photobucket
Pholoso, stylist fra Antwerpen. 
Photobucket
Otillie Landmark, Fiona's assistent er virkelig cool og smuk i sit vintage tøj :)
Photobucket
Og så var der ellers gang i den på Simons efterfølgende med klasse DJ's !!!
Photobucket
Men også med ALT ALT ALT for mange mennesker, Simon er åbenbart det nye "IN STED" ?!?!?!
Photobucket
Haha, stiv, træt og enormt sulten skal man lige forbi Burger King på vej hjem - Obligatorisk :)
Photobucket
Mums så lækker med sesam på læben og det hele :) Men hold kæft en god aften!! Tak for det allesammen..
Photobucket
En mega nice bil som Mark og jeg blev kørt ind til byen i af hans kammerats storebror :)