mandag den 31. maj 2010

// STYLE.DK's FØDSELSDAG //
UNCOMMON CREATURES LAUNCH
Jeg var et smut forbi Bakken (købbyen) til overstående arrangement, sammen med et par gode
venner, Christian, Aske og Lasse, for at støtte op omkring de to fede 'projekter'.
Aftenen blev ret fuld, eftersom ØL, GAMMEL DANSK samt AKVAVIT, var ganske gratis. Selv kajkagerne hjalp til en hurtig virkning.
Jeg har detsværre ikke selv nogle billeder, men er så uartig at tyvstjæle daniel's fra STYLE.DK.








God mandag aften!



// Skattejagt //

Da jeg er flyttet hjemmefra og ikke har så mange penge, har jeg opfundet en ny leg. Det er Skattejagt. Reglerne i denne her leg er meget simple: Skattejagt = flot tøj, lav pris. Her er et Skattejagtsfund jeg har gjort i dag, sammen med min søde veninde Elle (som jeg gik på café med bagefter - det har man jo råd til, når man køber billigt tøj!).

A-formet, kort t-shirt fra Gina Tricot til kun 79,- kr!

Dele-gulerodskage og latte på Kafe Kys i Strædet :)

// Hvad jeg gerne ville have haft på - hvad jeg endte op med //
I søndags var jeg til min Mormor og Morfars fødselsdag på en restaurant i Nordsjælland der hedder Anneberg. Det var et rigtig dejligt sted, med stor og smuk udsigt. Maden var god og selskabet hyggeligt. Dagen inden havde jeg valgt et sæt tøj, men blev pga. helt usandsynligt dårligt vejr nødsaget til at skifte i sidste øjeblik :( Billederne er kommet ind i helt forkert rækkefølge fordi jeg endnu ikke er blevet pro til mac. Så I må læse indlægget baglæns - eller lade være ;)

Da det jo ikke ligefrem var dette sæt jeg havde planlagt, måtte jeg gå på jagt hos min mor efter strømpebukser. Til min overraskelse fandt jeg dette par - som jeg synes er ret seje. Det er som om, der er indbyggede cykelshorts-effekt i dem. Cool nok, Mor :)


Blazer: Tiger of Sweden Bluse med nitter: Niels&Claus Shorts: Topshop Halstørklæde: Cheap Monday Sko: H&M



Sættet som jeg havde udvalgt. Og måtte droppe!
Bluse: Topshop Kjole: Wolford Sko: Friis&Co Taske om halsen: Second Female




søndag den 30. maj 2010

// Husflid //
På vej over til Netto for at handle, gik jeg forbi denne her lille fine butik. Det er en kreativ gør-det-selv-hygge butik. Der var alverdens dimsedutter, små pynteting og deco-papir, som man kan bruge til at sætte på gaveæsker osv. Jeg tror måske, jeg vil købe en æske og decorere til Chris - håber ikke hun læser det :). Butikken ligger på Blegdamsvej, 200 m fra Trianglen.
(Priserne er dog lidt krydrede, men sådan er det jo)









// DAGENS KLUDE //

Trøje: Acne T-shirt: Unknown? Cardigan: bARBARA I gONGINI
Jeans: Nag Støvler: Acne Ringe: Fra min gamle pappa's ungdom.

- God Søndag!



lørdag den 29. maj 2010

// Dagens //

(Beklager de utjekkede  // Dagens // spejl-mobil-billeder, men jeg bor alene, så jeg har ikke så mange muligheder..)

Bluse: Jus d'Orange Bukser: Weekday Bælte: Mors gamle Sko: Friis & co Smykker: Gøjlermarkeder

fredag den 28. maj 2010

// Dagens //

T-shirt: Zara      Vest: Diesel      Læderleggins: Topshop      Sko: Jette Riis      Taske: Loppemarked
// 4Kløverens Paradise Finale Aften //
Som hele Danmarks befolkning sikkert ved, så var det igår, at den STORE Paradise Hotel 2010 finale løb af stablen! Det ville vi fejre med stil - så da jeg havde fri fra arbejde, skyndte jeg mig ud for at købe ind til 4kløverens paradise finale aften!
Jeg dækkede op og lavede velkomstdrinks og vi fik hver en person som vi skulle være. I kan se på billederne hvem der var hvem :) Vi havde en rigtig hyggelig aften - og vi aftalte, at taberne skulle give middag, så det ser jeg meget frem til (Chris og Frede)!









Der smovses - vi fik koldskål til dessert, uhm! :) 





(Da jeg ikke selv har en mac og i bloggens anledning har lånt Chris' må i bære over med, at jeg ikke er så rutineret - endnu!)
<3
Lotta Låve


Skrevet af: Elise

torsdag den 27. maj 2010

// BYE BYE ME
- HELLO FRED & ELISE //
Som nogle måske ved, rejser jeg imorgen til Thailand og skal være væk i et par uger. For at i ikke skal kede jer vil mine 2 venner Elise og Fredrik gæsteblogge herinde, så i kan være underholdt :) Jeg håber i vil finde deres indlæg spændende og så vil jeg ellers bare sige: BYE BYE !!! Vi blogges ved om et par uger..

Elise:
Elise har tit været nævnt herinde på bloggen. Hun er min bedste veninde som jeg har kendt igennem mine 3 år på handelsskolen og som jeg nu ser flere gange om ugen. Elise bor i hjertet af Østerbro og arbejder til dagligt i et advokatfirma. Hun har en god sans for detaljer og en rocker sej tøjstil. Jeg håber i vil tage godt imod Elise herinde på bloggen, det er hverken det første eller sidste i hører til hende :)

FREDE:
Fredrik kender jeg ligeledes fra Handelsskolen, hvor han på nuværende tidspunkt går i 2.G. Fredrik arbejder i sin fritid i Samsøe & Samsøe og elsker alt hvad der handler om mode. Han har en virkelig fed og gennemført stil som er 100 procent hans egen. Tag godt imod ham, den gæve høje fyr :)
// VINDEREN ER ... //

Vinderne af Custommade konkurrencen er:

Stephanie Schram

Camilla (Endnu en blog)

Tillykke til jer :) I vil modtage jeres billetter imorgen!!

tirsdag den 25. maj 2010

// DAGENS //
Bustier Gina Tricot      Bælte Diesel      Shorts Acne
Strømpebukser Sneaky Fox      Jakke InWear      Halskæde Vintage
// PÅ OPDAGELSE 
I MORMOR'S GEMMERE //
Rodede lidt rundt i min mormors smykkeskuffe da jeg overnattede hos hende i søndags og fandt denne fantastiske ring. Den har en dejlig og gammel historie, min mormor købte den nemlig for sine konfirmationspenge som 13årig og det var hendes første "dyre" smykke. Hun var ikke så gammel dengang, så jeg kan kun passe den på lillefingeren. En anden skæg detalje er at hun med en nål selv har indgraveret "Ove"indeni, han var hendes dansepartner dengang og hun var hemmeligt forelsket i ham. Syntes ringen er helt vild smuk og historien gør den bare endnu mere speciel :) Der er intet bedre end arvestykker!!
Jeg erhvervede mig også denne rav halskæde som min mormor er træt af at gå med, den har også mindst 30 år på bagen. Hun fortalte at den var sølv da hun købte den, så hvis jeg pudsede den kunne den blive fin igen, men jeg vil faktisk hellere lade vær, elsker det oxiderede udtryk!! Skifter dog kæden, da den sidder helt tight om halsen. Glæder mig sådan til at få brugt begge smykker, er så glad for dem!! Tak Momse, dem skal jeg med garanti få brugt flittigt :)
<3




Hvad jeg lytter til lige nu...
// KONKURRENCE //

Nu har du chancen for at vinde eksklusive billetter til Custommade's VIP lagersalg d. 3. Juni, som normalt kun er for specielt inviterede gæster og venner af huset. Der er sat 2x2 billetter på højkant og for at vinde dem skal du svare på dette spørgsmål: Hvornår blev Custommade grundlagt? Konkurrencen slutter på torsdag d. 27. maj kl. 20:00 hvorefter vinderen kåres. I kan svare i kommentar feltet :) Husk at angive jeres email så jeg kan sende jer billetterne hvis i vinder. Gå ikke glip af denne chance, jeg har været der mange gange og har blandt andet købt læderbukser til 200 kr. læderjakke til 500 kr. og de smukkeste hørkjoler til 150 kr. Priserne er langt under indkøbs pris, og der er både nye og gamle kollektioner :)

mandag den 24. maj 2010

// GOGO'S 20ÅRS // THE SHIT //
I lørdags var jeg til fødselsdag med min gamle handelsskole venindegruppe "The Shit". Gogo blev 20år og det skulle fejres med manér. Vi fik virkelig lækker mad og nød Gogo's fantastisk udsigt ud over golfbanerne i Holte med køligt rosévin og en masse smøger. Det var en super dejlig aften, godt vejr og som altid skønt at se mine gamle piger igen.
The Shit: (Fra venstre) Carla, Zinna, Katie, Caro, Gogo, Elise, Mig, Cille & Kir. (Vi mangler Ellen).
Mig i ærmeløs blazer fra Topshop og Top fra Acne. Smykkerne er alt muligt blandet, mest vintage :)
Elsker at Kir tager i byen i Vans sko :)
Er vild med Katie's oversize halskæde som jeg desværre ikke fik et ordentligt billede af. Den er fra H&M's linje "Fashion against Aids". 
Min fotograf veninde Zinna som ofte har taget billeder af mig :)
Gogo's forældre har haft en butik med hesteudstyr og da den stod i haven lagde det jo op til spas :)
Smukke Smukke Smukke Cille :)
Fødselsdagsbarnet Gogo :) Tillykke med dagen og tak for en hyggelig aften!!
// CASABLANCA //
10 minutter fra Gilleleje by i det lille sommerhus område "Smidstrup" ligger en fantastisk Restaurant & Butik ved navn Casablanca. Det er ægteparret Birgitte og Erik der ejer stedet og de rejser 2 gange om året rundt  i Nord Afrika og Spanien og importerer alverdens ting som de sælger i deres lille hyggelige restaurant. De serverer mad inspireret fra både middelhavet og det danske køkken og alting er økologisk. Både maden og udvalget af ting til hjemmet, tøj, smykker og kunst er helt fantastisk og stedet er utrolig hyggeligt, især om sommeren hvor de har en dejlig gårdhave. Du føler du er i Marokko når du træder ind og får en oplevelse uden lige. Stedet er uden tvivl et besøg værd, både som restaurant og butik :) Jeg kunne købe mig fattig i ting til hjemmet, men indtil videre er det maxi halskæden på det 4. billede jeg har set mig lun på og som jeg helt sikkert køber næste gang jeg kommer op i mine forældres sommerhus!!
Casablanca, Smidstrup Strandvej 14, 3250 Gilleleje.
Besøg deres hjemmeside: HER